HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

Αλληλεγγύη στον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ
ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ !
ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!

Ο Σύλλογος εργαζομένων του νοσοκομείου Λευκάδας συμπαραστέκεται και στηρίζει το δίκαιο αγώνα των χιλιάδων συμβασιούχων στους Δήμους που διεκδικούν το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά, το δικαίωμά τους στη ζωή.
Οι συνάδελφοι εργατοϋπάλληλοι που καλύπτουν πάγιες, ζωτικές και διαρκείς ανάγκες των Δήμων στη καθαριότητα, στο πράσινο, στον ηλεκτροφωτισμό οδηγούνται στην απόλυση γιατί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ υπηρετώντας τα συμφέροντα των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, θέλει να ανοίξει το δρόμο για την άλωση και ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών των Δήμων, όπως άλλωστε απαιτεί και η Ε.Ε του κεφαλαίου.
Και πως το κάνει αυτό! Επικαλούμενη την πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την «μη ανανέωση των συμβάσεων τους». Κοροϊδεύει μάλιστα τους εργαζόμενους παρουσιάζοντας τους ως λύση τη σφαγή των ΄΄δίμηνων συμβάσεων΄΄ για να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων.
Κυβέρνηση και αστικό κράτος με τους θεσμούς του, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τσακίσουν τους εργαζόμενους, πως θα τους κάνουν να εκλιπαρούν για ένα κομμάτι ψωμί από τη μια μεριά και από την άλλη πως θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να αυξήσουν τα κέρδη τους τα αφεντικά.
Στην ίδια θέση θα βρεθούν χιλιάδες επικουρικοί εργαζόμενοι στα νοσοκομεία το Σεπτέμβρη του 2017 που τελειώνουν οι επαίσχυντες ατομικές συμβάσεις τους. Μόνο στο νοσοκομείο Λευκάδας κινδυνεύουν να απολυθούν 9 εργαζόμενοι που καλύπτουν ζωτικές ανάγκες του νοσοκομείου σε παροχές υγείας στους ασθενείς.
Τέρμα πια στην κοροϊδία!
ΜΟΝΟ Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα των συναδέλφων μας στους Δήμους!
Απαιτούμε:
• Καμιά απόλυση συμβασιούχου.
• Να υλοποιήσει η κυβέρνηση εδώ και τώρα το αίτημα για άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

ΤΟ Δ.Σ
ΛΕΥΚΑΔΑ 23/6/2017

Προηγουμενο αρθρο
Πραγματοποιήθηκαν (10) συλλήψεις στη Λευκάδα το τελευταίο εικοσιτετράωρο
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας για την απεργία των συμβασιούχων στον τομέα της καθαριότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.