HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑλώβητη παρέμεινε και στον αγώνα με τα Γιάννενα η ΝΙΚΗ Λευκάδας

Αλώβητη παρέμεινε και στον αγώνα με τα Γιάννενα η ΝΙΚΗ Λευκάδας

Παίζοντας καλό μπάσκετ στο δεύτερο μισό του αγώνα, η Νίκη άλωσε και την έδρα των Ιωαννίνων με σκόρ 51-67.Ο αγώνας είχε δύο πρόσωπα για τα κορίτσια της Νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν υποτονικός από πλευράς Νίκης, με πολλά αμυντικά λάθη και βιαστικέ επιθέσεις χωρίς υπομονή και καθαρό μυαλό. Ίσως σε αυτό να συνέβαλλε και το δυνατό και σε ορισμένες περιπτώσεις σκληρό παιχνίδι των παικτριών των Ιωαννίνων. Παρ’ όλα αυτά οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκόρ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν τελείως διαφορετικό για την ομάδα της Νίκης. Τα κορίτσια μπήκαν στο γήπεδο με μεγάλη διάθεση, περιόρισαν τα πολλά λάθη, έκλεισαν τους διαδρόμους στην άμυνα (στο 3ο δεκάλεπτο δέχτηκαν μόνο 3 πόντους) και επιθετικά έδωσαν άλλο αέρα στο παιχνίδι τους διαλύοντας οποιαδήποτε αμυντική τακτική της αντίπαλης ομάδας.Οι προπονητές Νίκος Δουβίτσας και Θεοδόσης Βαφιάς χρησιμοποίησαν και τις 12 παίχτριες, ξεκουράζοντας και προφυλάσσοντας για ορισμένο χρονικό διάστημα τις βασικές, για τον επόμενο σημαντικό αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 32-29, 35-47, 51-67

Επόμενος αγώνας της Νίκης είναι την Κυριακή (22/03) στο Κλειστό Γήπεδο Λευκάδας με αντίπαλο τους Τιτάνες Δράμας και ώρα 14:00 μμ.

Ο αγώνας αυτός είναι ο πιο σημαντικός της χρονιάς. Κερδίζοντάς τον η ομάδα της Νίκης στέφεται πρωταθλήτρια της Α2 κατηγορίας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα των 2 τελευταίων αγωνιστικών και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας. Για αυτό πρέπει όλη η Λευκάδα να δώσει δυναμικό και βροντερό παρόν στο Κλειστό Γήπεδο την επόμενη Κυριακή, συμβάλλοντας και οι θεατές με το δικό τους τρόπο στην επίτευξη του στόχου της ανόδου.

Προηγουμενο αρθρο
Φυλλωσιές: Έκθεση Ζωγραφικής της Ευαγγελίας Γουρζή
Επομενο αρθρο
Το Μοναστήρι του Αϊ Γιάννη στο Λιβάδι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.