HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δ. Λευκάδας

Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δ. Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων Δ. Λευκάδας

Κατά την 15η συνεδρίασή του, τη Δευτέρα 11.07, το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας ενέκρινε κατά σειρά τη μελέτη και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου της αναβάθμισης του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στους Τσουκαλάδες, όπως επίσης εργασίες αποκατάστασης του Δημοτικού Σταδίου Λευκάδας.

Αναλυτικότερα, σχετικά με το Γήπεδο Τσουκαλάδων η μελέτη, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει:

εγκατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα (τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς κατηγορίας FIFA 2 STARS) και εγκατάσταση αυτόματου αρδευτικού δικτύου για την διαβροχή του, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές της FIFA για τη συντήρηση και τη χρήση.

επέκταση κατά πλάτος του αγωνιστικού χώρου ώστε να πληροί τις προδιαγραφές για τις πλάγιες αποστάσεις, με επέκταση κατά 1.50μ περίπου του αγωνιστικού χώρου προς την βορινή πλευρά,

εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού του αγωνιστικού χώρου, ώστε να δύναται να χρησιμοποιηθεί και τις βραδινές ώρες,

βελτίωση της περίφραξης (αντικατάσταση της οξειδωμένης περίφραξης στο σύνολό της και καθαίρεση ορθοστατών πίσω από τις εστίες για τοποθέτηση νέων με αυξημένο ύψος 5.50μ.)

βελτίωση- συντήρηση του κτιρίου των αποδυτηρίων, με εργασίες συντήρησης της στέγης, των θυρών αλλά και εγκατάσταση χώρου ιατρείου.

Ο προϋπολογισμός της μελέτης είναι 299.997,52 ευρώ και η εκτέλεση θα γίνει μέσω ανοικτού διαγωνισμού.

Επιπλέον, εγκρίθηκαν εργασίες αποκατάστασης στο Δημοτικό Στάδιο Λευκάδας «Πλάτων Γρηγόρης» που αφορούν την αποκατάσταση του χλοοτάπητα. Συγκεκριμένα προβλέπεται η αφαίρεση- απομάκρυνση του κατεστραμμένου χλοοτάπητα, ενώ για την καλύτερη υγεία και γρήγορη ανάπτυξη του νέου χλοοτάπητα που θα εγκατασταθεί θα απομακρυνθεί το υφιστάμενο υπόστρωμα και θα αντικατασταθεί με νέο όπου θα επιστρωθεί και θα διαμορφωθεί κατάλληλα. Στην συνέχεια θα γίνει η προμήθεια και εγκατάσταση του νέου έτοιμου χλοοτάπητα 250 τ.μ. ενώ θα ακολουθήσει η κατάλληλη λίπανση και ο ψεκασμός του.
Οι εργασίες ύψους 3.844,00 ευρώ θα πραγματοποιηθούν από ίδιους πόρους του Δήμου (ΣΑΤΑ 2015).

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3o Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας
Επομενο αρθρο
Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να γίνει η δίκη της Siemens

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.