HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση Γιάννη Λάζαρη εκ μέρους της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ανακοίνωση Γιάννη Λάζαρη εκ μέρους της ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Από το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, αναφορικά με την πρόσφατη εκδήλωση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στη Λευκάδα, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΔΗ.ΣΥ.) είναι αποτέλεσμα της βούλησης των πολιτικών δυνάμεων που συμμετέχουν, για μια ενιαία ισχυρή παράταξη που φιλοδοξεί να απαντήσει στην Εθνική και Κοινωνική ανάγκη για την οριστική έξοδο από την κρίση και να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της νέας πορείας της Πατρίδας μας.

Επιδίωξη μας είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής κοινωνικής και πολιτικής δυναμικής, που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ομογενοποίηση των κομματικών και συλλογικών υποκειμένων της ΔΗ.ΣΥ. αλλά και στην διαμόρφωση των προϋποθέσεων για τη δημιουργία του ενιαίου πολιτικού φορέα της προοδευτικής, μεταρρυθμιστικής κεντροαριστεράς.

Στην παρούσα φάση και μέχρι το Συνέδριο του Ιουνίου, η ΔΗ.ΣΥ προχωρά σε σειρά προσυνεδριακών εκδηλώσεων σε όλη την Ελλάδα, με βασικό αντικείμενο συζήτησης τη θεσμική και οργανωτική της συγκρότηση, το ιδεολογικό της στίγμα και την πολιτική της φυσιογνωμία.

Στο πλαίσιο αυτό, την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία αντίστοιχη εκδήλωση στη Λευκάδα, με κεντρικούς ομιλητές τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον Ελπιδοφόρο Πανούση και τον Βαγγέλη Τσιμπλοστεφανάκη.

Η μεγάλη προσέλευση των φίλων και μελών της παράταξης, η έντονη και πολλές φορές συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση που ακολούθησε, με υποχρεώνει να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση.

Ως Γραμματέας της Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ και μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου της ΔΗ.ΣΥ. στο νομό μας, έχω πλήρη συναίσθηση της αποστολής και του χρέους μου απέναντι στα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

Σας βεβαιώ ότι καταβάλλω περισσή προσπάθεια να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας σε αυτό το δύσκολο έργο που έχω αναλάβει. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες, λόγω και των ειδικών συνθηκών που βιώνει σήμερα ο τόπος, πιστεύω όμως πως με πνεύμα συνεργασίας, ενότητας και αλληλεγγύης, η αποστολή μας θα έχει τελικά επιτυχία.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά από καρδιάς, όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους.
Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιάννης Λάζαρης,
Γραμματέας N.Ε. ΠΑΣΟΚ 17/06/2017.

Προηγουμενο αρθρο
Καταγγελίες παρατάξεων για τις εκλογές του Συλλόγου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
Επομενο αρθρο
Το 9ο Ιβηροαμερικάνικο Φεστιβάλ [ΛΕΑ] στη Λευκαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.