HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνακοίνωση Δήμου Λευκάδας για τον φιλανθρωπικό αγώνα

Ανακοίνωση Δήμου Λευκάδας για τον φιλανθρωπικό αγώνα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13.06.2016 ο φιλανθρωπικός αγώνας που διοργάνωσαν ο Δήμος Λευκάδας και η Ιερά Μητρόπολη Λευκάδας, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, του Γηροκομείου Λευκάδας και της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου στην Νηρά.

Ο φίλαθλος κόσμος του νησιού μας συμμετείχε ενεργά και με τη μαζική του παρουσία στο Στάδιο «Πλάτων Γρηγόρης» έδειξε για μια ακόμη φορά ότι η λευκαδίτικη κοινωνία είναι περισσότερο από πρόθυμη να αγκαλιάσει θετικές πρωτοβουλίες προς όφελος του κοινωνικού συνόλου και των πλέον αδύναμων συμπολιτών μας.

Από την πλευρά μας, ως Δήμος Λευκάδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον ΠΣΑΠ και τους ποδοσφαιριστές που με την ανιδιοτελή συμμετοχή τους προσέφεραν τη δυνατότητα να εκφραστεί το αίσθημα αλληλεγγύης και προσφοράς των δημοτών μας.

Θέλουμε, επίσης, να ευχαριστήσουμε τις δύο τοπικές μας ομάδες, Τηλυκράτη και Πανλευκάδιο, την Φιλαρμονική, το Νοσοκομείο, τον κ.Καραμποϊκη Ιωάννη (φυσιοθεραπευτή) τους διεθνείς αλλά και τοπικούς διαιτητές που προσέφεραν με πολλή διάθεση, τους υπαλλήλους του Δήμου μας μας, αλλά κυρίως τον κόσμο που προσέτρεξε να συνεισφέρει στο ευγενές κάλεσμα της αθλητικής αυτής εκδήλωσης.

Ιδιαίτερη μνεία οφείλουμε, στον κ. Πολίτη Γιώργο για τη συμμετοχή του στη διοργάνωση αλλά και στους χορηγούς, που η συμβολή τους ήταν ανιδιοτελής και καθοριστική για την πραγματοποίηση της αθλητικής αυτής γιορτής.

Οι χορηγοί ήταν οι εξής: ΚΤΕΛ Λευκάδας, EUROFOOD ΑΕ, ξενοδοχείο IONIAN BLUE, ξενοδοχείο VASSILIKI BAY, ξενοδοχείο Grand Theoni, ταβέρνα Vaggelaras και τα εστιατόρια Ωκεανός και Margarita.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
22 μετάλλια για το Α.Σ. Tae Kwon Do Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εγκαινιάζεται σήμερα το απόγευμα το Φεστιβάλ ΛΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.