HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑνακοίνωση Επιμελητηρίου για την άφιξη του κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου για την άφιξη του κρουαζιεροπλοίου Seabourn Odyssey

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό ότι κατέπλευσε χθες Τρίτη 12 Μαΐου στο Νυδρί Λευκάδας το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey, το οποίο παρέμεινε στο νησί για εννιά ώρες.

Τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου, οι οποίοι αποβιβάστηκαν με λάντζες, υποδέχθηκε χορευτικό του Αλέξανδρου Νυδριού κατόπιν συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τον Πρόεδρο του συλλόγου, κ. Αναστάσιο Γαζή, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.

Για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών ο φορέας είχε προβεί στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, όμως από την επόμενη κιόλας προσέγγιση η διοίκηση του Επιμελητηρίου σκοπεύει να προχωρήσει στη λειτουργία και ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή πληροφοριών στους επιβαίνοντες.

Γενικότερα πρέπει να τονιστεί ότι η άφιξη του κρουαζιερόπλοιου δημιούργησε έντονη κινητικότητα όχι μόνο στο Νυδρί αλλά σε ολόκληρο το Νομό, αφού πραγματοποιήθηκαν εκδρομές τόσο με καραβάκι στο Μεγανήσι, στη πόλη της Λευκάδας αλλά και σε άλλες περιοχές κι ως εκ τούτου επιβάλλεται η προσπάθεια αυτή να στηριχθεί από όλους τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς του τουρισμού του τόπου μας, καθώς και από τους ίδιους τους επαγγελματίες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι επιβάτες του Seabourn Odyssey ανήκουν στην υψηλότερη παγκοσμίως εισοδηματική τάξη, καθώς και το ότι το πλοίο θα καταπλεύσει στο Νυδρί άλλες οκτώ φορές κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου (20/5, 16/6, 24/6, 21/7, 29/7, 25/8, 2/9, 29/9), ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί 12 προσεγγίσεις για το 2016.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

2015-05-12 09.04

2015-05-12 09.12

2015-05-12 10 15 (2)

Προηγουμενο αρθρο
8 γαλάζιες σημαίες για τη Λευκάδα το 2015
Επομενο αρθρο
Ανοιχτή επιστολή στον Αλ. Τσίπρα: "Απευθυνθείτε για αλληλεγγύη στην παγκόσμια κοινή γνώμη"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.