HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση Επιμελητηρίου Λευκάδας για το παρεμπόριο

Ανακοίνωση Επιμελητηρίου Λευκάδας για το παρεμπόριο

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Παρεμπόριο
Πρόσκληση σε επαγγελματίες

Το Επιμελητήριο Λευκάδας καλεί τα μέλη του σε συνάντηση την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του φορέα (Γολέμη 5-7 2ος όροφος) για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου στο Νομό Λευκάδας γενικότερα αλλά και ειδικότερα εν όψει της επικείμενης τουριστικής περιόδου κατά την οποία παρατηρείται έντονη αύξηση του φαινομένου.

Δεδομένου ότι το παραεμπόριο δημιουργεί τεράστια προβλήματα τόσο σε επίπεδο τοπικής όσο και σε επίπεδο εθνικής οικονομίας, αφού πλήττει ανεπανόρθωτα τα συμφέροντα των επαγγελματιών αλλά και του κράτους συνεπακόλουθα, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να δρομολογήσουμε τη στάση μας και να ασκήσουμε τη μεγαλύτερη δυνατή πίεση προς τους αρμόδιους φορείς, ώστε να μην επαναληφθεί και φέτος έξαρση του φαινομένου. Επισημαίνεται ότι στη συνάντηση έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας και του Λιμεναρχείου.

Για τη Διοικητική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Σκιαδαρέσης

Προηγουμενο αρθρο
Περί bullying...και δικών μας ευθυνών - της Νόνης Σταματέλου
Επομενο αρθρο
Συνάντηση Περιφερειάρχη με το νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.