HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση – ευχαριστήριο Θεόδωρου Χαλικιά

Ανακοίνωση – ευχαριστήριο Θεόδωρου Χαλικιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευχαριστώ θερμά τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μας που μας έδωσαν την δυνατότητα να διεκδικήσουμε ξανά την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων όπως επίσης και για το ότι με τίμησαν με 1.198 σταυρούς προτίμησης που μου έδωσαν την πρώτη θέση στην παράταξή μας.

Ευχαριστώ επίσης τους συνυποψήφιούς μου που συνέβαλλαν αποφασιστικά ώστε να είμαστε στο δεύτερο γύρο και να διεκδικούμε την Π.Ι.Ν.

Μας δίνεται η δυνατότητα να υπερασπιστούμε ξανά το έργο μας αλλά και την δημοκρατική συνείδηση των κατοίκων της Λευκάδας και φυσικά των κατοίκων όλης της Ιόνιας Περιφέρειας. Καλούμε σε συμπαράταξη όλες τις παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου που πήραν μέρος στις εκλογές και βρίσκονται εκτός της αναμέτρησης της προσεχούς Κυριακής. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που ψήφισαν τις παρατάξεις αυτές σε συμπόρευση και κοινή δράση, ώστε η Π.Ι.Ν. να παραμείνει υπερασπιστής των δικαιωμάτων των πολλών, της κοινής δημόσιας κοινόχρηστης περιουσίας, της προστασίας του περιβάλλοντος, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής συνοχής ώστε να συνεχίσουμε τα μεγάλα και μικρά έργα που δίνουν την δυνατότητα στον τόπο μας να συνεχίσει στο δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου. Το αποδείξαμε στα πέντε χρόνια της θητείας μας.

Με Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων τον κ. Θεόδωρο Γαλιατσάτο, η νίκη θα είναι της ΑΝ.Α.Σ.Α., η νίκη θα είναι του λαού!

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
«Όλοι για τη Λευκάδα»: πρέπει να στηριχθούν συνδυασμοί που είμαστε πιο κοντά προγραμματικά
Επομενο αρθρο
Ευχαριστήριο «Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας» Κοινότητας Πλατυστόμων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.