HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

Ανακοίνωση – κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για τα προβλήματα του Νοσοκομείου

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Μετά την συνάντηση του Εργατικού Κέντρου με τον Διοικητή του Νοσοκομείου (βλ. σχετικό δελτίο τύπου ) και την εικόνα που αποκόμισε για την προοπτική επίλυσης επειγόντων προβλημάτων (παιδιατρική κλινική) αλλά και ανταλλαγές απόψεων με άλλους φορείς, αποφασίσαμε να καλέσουμε σε σύσκεψη όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και τα μέλη τους (γιατρούς και εργαζόμενους του Νοσοκομείου, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς, ανέργους κλπ ) το Σάββατο 18 Οκτώβρη και ώρα 6μμ στην αίθουσα του Κέντρου.

Άποψη μας είναι ότι η λειτουργία της παιδιατρικής κλινικής αλλά και των άλλων κλινικών, πρέπει να γίνει με άμεσες προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού. Όλα τ’ άλλα είναι μπαλώματα που βοηθούν στην παραπέρα ιδιωτικοποίηση της υγείας. Αυτό επιβεβαιώνουν και οι περικοπές των σχετικών δαπανών για υγεία – πρόνοια στον προϋπολογισμό.

Χρειάζεται μαζικός αγώνας για ανατροπή αυτής της πολιτικής ιδιωτικοποίησης της υγείας και διεκδίκηση ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Λευκάδα 16-10-2014
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση – Πρόσκληση από τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Αρχαιοπρεπής Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου του Αδελφόθεου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.