HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ανακοίνωση ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Με αφορμή το 2ο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής στο ΣΕΦ στην Αθήνα, το οποίο και θα διεξαχθεί στις 30 και 31 Μαρτίου 2019, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι ιδέες και οι αξίες της παράταξης, οφείλουν να καθοδηγούν τα βήματά μας στον δρόμο της αρραγούς ενότητας, μπροστά στα μεγάλα και σημαντικά για τον Λαό και το Έθνος μας προβλήματα.

Ιδίως δε, οι αρχές και οι αξίες της 3ης του Σεπτέμβρη, οι οποίες, λαμβάνοντας υπόψη τις κοσμογονικές αλλαγές που καθημερινά συντελούνται γύρω μας, μοιάζουν σήμερα πιο επίκαιρες από ποτέ.

Η μεγάλη δύναμη του ΠΑΣΟΚ ήταν η ενότητα στη βάση, η σύμπλευση των κοινωνικών δυνάμεων στη μάχη ενάντια σε κατεστημένες και καθεστωτικές αντιλήψεις με στόχο την ευημερία, την δικαιοσύνη, την αξιοκρατία, την αλλαγή.

Όλα τα μεγάλα και σημαντικά τα πετύχαμε ενωμένοι.

Οφείλουμε λοιπόν ν’ αναδειχθούμε πριν απ’ όλα, άξιοι συνεχιστές της ιστορίας της Παράταξης και αντάξιοι των προκατόχων μας. Και μέσα σε αυτό το πλαίσιο, να υπερασπισθούμε επιπλέον την αποστολή, την οποία μπορεί και πρέπει να φέρει σε πέρας η Ελλάδα, ως αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και της Διεθνούς Κοινότητας εν γένει.

Ως εκ’ τούτου, καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης, να συμμετάσχουν μαζικά στις προγραμματισμένες για τις 3 Μαρτίου εκλογές, για την ανάδειξη των συνέδρων του Κινήματος.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Λευκάδας, 23 Φεβρουαρίου 2019

Προηγουμενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο εκπαίδευσης της ΔΕΠΟΚΑΛ
Επομενο αρθρο
Πώς έγινε το δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ: Αποκαλύψεις σοκ -Ολα όσα απέκρυψαν οι Σοβιετικοί και σκόρπισαν το θάνατο [εικόνες]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.