HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ανακοίνωση

Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Η συνδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 11.00 το πρωί του Σαββάτου στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στο ΣΕΦ, με τις ομιλίες της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλου και του εκπροσώπου των Κινήσεων Πολιτών για την Σοσιαλδημοκρατία Γιάννη Τούντα.

Αμέσως μετά το σώμα της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης θα συνεδριάσει σε 7 workshop για να διαμορφώσει τις προγραμματικές θέσεις της Συμπαράταξης. Την Κυριακή 15 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν πεντάλεπτες απολογιστικές ομιλίες από τα μέλη των workshop και η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την δευτερολογία της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφης Γεννηματά.

Έχοντας ως γνώμονα πως η συμμετοχή της κοινωνικής βάσης στις διεργασίες ανασυγκρότησης, είναι βασική προϋπόθεση για να καταφέρει η παράταξη να αποκαταστήσει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά της και θέτοντας ως προτεραιότητα την ανάγκη ανάδειξης μιας νέας γενιάς άξιων στελεχών στο πεδίο των πολιτικών και κοινωνικών αγώνων, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Λευκάδας θα συμμετέχει στις εργασίες της Συνδιάσκεψης. Όπως όλοι γνωρίζουμε, η επανάσταση που χρειάζεται η χώρα είναι η επανάσταση του καθενός μας, γιατί με παλαιούς εαυτούς καινούρια κοινωνία δεν γίνεται.

10/05/2016,
Ν.Ε. Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Φώτη Τακιανού
Επομενο αρθρο
Διαβάζοντας μια παλιά φωτογραφία – Στο Καρνάγιο

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΡΑΣΥΓΚΡΟΤΟΥΜΕΝΟΣ
    11 Μαΐου 2016 at 15:51 — Απάντηση

    Ανασυγκρότηση με το ίδιο φαγητό και μάλιστα ξαναζεσταμένο στα ίδια …καζάνια δε γίνεται συντρόφια!!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.