HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ Λευκάδας

Ανακοίνωση της ΠΑΣΕΒΕ Λευκάδας

Το εμπορικό επιμελητήριο Λευκάδας διοργάνωσε ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση των επαγγελματιών και των εμπόρων σχετικά με τις ρυθμίσεις των οφειλών και των δανείων. Η ημερίδα τονίζεται μάλιστα ότι γίνεται υπό την αιγίδα μιας ομάδας νησιώτικών επιμελητηρίων που έχει συσταθεί.

Πέρα από τις όποιες χρήσιμες πληροφορίες μπορεί να αντλήσει κάποιος από αυτή την ημερίδα πρέπει να σχολιάσουμε τα εξής :

Δεδομένο Νο1:Οι επαγγελματίες μπορούν να “προστατευθούν” από τις τράπεζες μόνο αν είναι σε θέση να πληρώνουν τα δάνεια προς αυτές.

Δεδομένο Νο2:Σε αυτή τη φάση αυτό που ενδιαφέρει τις τράπεζες είναι η εξασφάλιση ρευστού, για αυτό και οι ανάλογες ημερίδες σε διάφορα επιμελητήρια. Για αυτό και το άγχος τους να γίνει ενημέρωση για το πως θα βρισκόμαστε σε θέση να πληρώνουμε τα δάνειά μας. Εάν αλλάξει η στάση των τραπεζών απέναντι στη λαϊκή περιουσία, ας σκεφτεί ο καθένας την τύχη που θα έχουν αυτές οι ημερίδες και οι ενημερώσεις…

Γνωρίζοντας το ρόλο που παίζουν τα επιμελητήρια αυτή τη στιγμή προωθούν ακριβώς αυτή τη λογική:
Προώθηση της ατομικής λύσης, παρακάλια για ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων, μικρότερες δόσεις με αύξηση του χρόνου αποπληρωμής ακόμα και μετά θάνατον κτλ.

Κανείς δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα που στήνουν. Όλοι μαζί μπορούμε να ακυρώσουμε στην πράξη τα σχέδια τους να μας πάρουν το τελευταίο ευρώ από την τσέπη μας, να κατασχέσουν εξοπλισμό, ή ακόμα και σπίτια.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
ΚΑΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟΚΟΙΜΙΖΩΝΤΑΣ ΜΑΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΑΣ.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 12ης ΝΟΕΜΒΡΗ.

Προηγουμενο αρθρο
Προβολή ταινίας σε Άγιο Πέτρο και Νυδρί - Πρόγραμμα λειτουργίας Ενοριακών Συντροφιών
Επομενο αρθρο
Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π. Ε. Λευκάδας συμμετέχει στην απεργία της 12ης Νοεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.