HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑνακοίνωση του βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη για τα θέματα του Νοσοκομείου

Ανακοίνωση του βουλευτή Σταύρου Γρηγόρη για τα θέματα του Νοσοκομείου

ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΓΡΗΓΟΡΗΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
Λευκάδα: 23/3/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε τηλεφωνική επαφή με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ σήμερα το μεσημέρι, ως συνέχεια των επαφών που είχαμε με το Υπουργείο Υγείας το τελευταίο 10ήμερο για την επίλυση του προβλήματος σχετικά με την Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου, μας ανακοινώθηκε ότι υπεγράφη η μετακίνηση ενός Παθολόγου ιατρού Επιμελητού Α΄ από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων στην Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Λευκάδας με τρίμηνη απόσπαση.

Επίσης ζητήθηκε να υπογραφεί άμεσα και η απόφαση επαναφοράς του Παιδιάτρου από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίο στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου μας πράγμα που όπως μας διαβεβαίωσαν θα πραγματοποιηθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Πιστεύουμε ότι με τις κινήσεις αυτές καθώς και με την επαναπροκήρυξη των θέσεων Παθολόγου και Παιδιάτρου το αμέσως προσεχές διάστημα και με νέα διαδικασία θα μπορέσει το Νοσοκομείο μας σε πρώτη φάση να λειτουργήσει στοιχειωδώς ικανοποιητικά.

Προηγουμενο αρθρο
Συγχαρητήρια στη Νίκη Λευκάδας από τον Πανλευκάδιο
Επομενο αρθρο
Εθελοντές και Κοινωνικό Παντοπωλείο

1 Σχόλιο

  1. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
    26 Μαρτίου 2015 at 12:38 — Απάντηση

    Tι πράγματα είναι αυτά Κύριε Βουλευτά? Τα ίδια …της συχωρεμένης θα έχουμε και με σένα, δηλαδή…κατόπιν ενεργειών μου? Γιατί αυτή τη λύση δεν την έδινες πριν κλείσει η παθολογική κλινική, αφού γνωρίζατε ότι θα κλείσει τουλάχιστον είκοσι μέρες νωρίτερα? Δηλαδή έπρεπε να στέλνουμε τον κόσμο στην Πρέβεζα και να υποβαθμίζεται ακόμη περισσότερο το δύσμοιρο νοσοκομείο Λευκάδος?

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.