HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση των ΑΝΕΛ Λευκάδας

Ανακοίνωση των ΑΝΕΛ Λευκάδας

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συμμετείχαν στη κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου επι 7 μήνες! Προσπαθήσαμε δυναμικά κι ανιδιοτελώς για την καλύτερη δυνατή πορεία της χώρας σε συνθήκες χρηματοπιστωτικής ασφυξίας και σε δύσκολες γεωπολιτικές συγκυρίες. Μετρήσαμε τους φίλους μας ως χώρα , συγκρουστήκαμε με όσους έφεραν την πατρίδα στην κατάσταση διάλυσης, , παλέψαμε για την ανακούφιση του λαού από τα μνημονιακά δεινά των 5 ετών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, προσπαθήσαμε να κάνουμε πράξη όσα λέγαμε. Κάναμε σωστά αλλά και λάθη! Μέσα σ επτά μήνες πολλά πραγματοποιήσαμε και σ’ άλλα αναγκαστήκαμε να υποχωρήσουμε τακτικά.

Οι δυο επί 7 μήνες ηγέτες της χώρας ηγέτες έδωσαν μάχη και:

Μας έβγαλαν από το αποικιοκρατικό Αγγλικό δίκαιο που μας είχαν παγιδεύσει οι προηγούμενοι με το Βερολίνο, για να κατάσχουν όλη μας τη Δημόσια περιουσία και μας έβαλαν στο ευρωπαϊκό που δεν επιτρέπει κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων κράτους, διασφαλίζοντάς την (μας ξαναέκαναν κυρίαρχο κράτος δηλαδή).
Μας γλύτωσαν 20 δις μέτρα μόνο από τα χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα που πέτυχαν να συμφωνήσουν, μας γλύτωσαν κάπου 15 δις ακόμη από τα μέτρα που ειχε προσφωνήσει ο Σαμαράς για την επόμενη τριετία.
Μας έφεραν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.
Έφεραν το νομοσχέδιο για την προστασία της 1ης κατοικίας των Ελλήνων.
Έφεραν το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις κι ανακούφισαν έναν ολόκληρο λαό.
Έφεραν το νομοσχέδιο για διαγραφή χρεών όσων χρωστούν μέχρι 20.000 ευρώ κι είναι άνεργοι και χωρίς ακίνητα (35.000 άνθρωποι!) για να τους σώσουν από τη φυλακή.

Συγκρούστηκαν με τα Καναλια της διαπλοκής.

Με συνδρομή των ΑΝΕΛ πέτυχαν να εφαρμοστεί η δική μας πρόταση στο μεταναστευτικό (να συλλέγονται οι μετανάστες από πλοία που πληρώνει η ΕΕ για να μην επιβαρύνεται καθόλου ο προϋπολογισμός του κράτους), να τους δίνουν χαρτιά και να τους κατευθύνουν στην Ευρώπη.

Κατέθεσαν την τροπολογία για μείωση των αμοιβών των υπουργών-βουλευτών-διοικητών δημοσίων οργανισμών κατά 30%, πέτυχαν να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πέτυχαν να μη χρεοκοπήσει η χώρα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό πρόγραμμα να μη δοθούν λεφτά μόνο για ανατροφοδότηση του χρέους αλλά και για εξόφληση των ανεξόφλητων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες που είναι αρκετα δις που θα πέσουν στην πραγματική οικονομία.

Πέτυχαν να αναστείλουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
Πέτυχαν να μη γίνουν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.
Πέτυχαν να μπουν στο νόμο Κατσέλη και οι ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο και τα διάφορα Ταμεία!

Η Ελλάδα στη νέα σύμβαση για πρώτη φορά ΔΕΝ παραιτείται από την ασυλία της.
Κατάφεραν να προστατεύσουν την ενέργεια που παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο και δεν ιδιωτικοποιείται υπερασπιζόμενοι το Σύνταγμα της χώρας που δεν επιτρέπει την πώληση δημόσιων αγαθών κι οι προηγούμενοι είχαν κάνει κωλόχαρτο.
Έφεραν στην χώρα , παρά τις κασσανδρικές προβλέψεις 26 εκ τουρίστες κι αυξήθηκε η εισροή κεφαλαίων στα 15 δισ.
Πήραν 35 δις ευρώ αναπτυξιακό πακέτο αγύριστα για να ανασυστήσουν υγιώς την ελληνική κοινωνία και οικονομία.
Πέτυχαν να αναδείξουν σε όλο τον πλανήτη, το ελληνικό ότι η συμφωνία που έφεραν για το χρέος είναι προϊόν εκβιασμού και αποτελεί τακτική αναδίπλωση
Όλα αυτά καταφέρνοντας ταυτόχρονα, με μαεστρική διπλωματία να φέρουν και τη στήριξη των ΗΠΑ στις Ελληνικές θέσεις κόντρα στη Γερμανία και με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού με το γενναίο «ΟΧΙ» του στο δημοψήφισμα, να ανοίξει για πρώτη φορά η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους που είναι ΗΔΗ κερδισμένη αφού κανένας δε μιλά πλέον στον πλανήτη ΟΛΟΚΛΗΡΟ για παραμονή του Ελληνικού χρέους ως έχει, αλλά Ελλάδα-ΗΠΑ-ΔΝΤ( με τη συνδρομή της Ρωσίας) ζητούν κούρεμα και οι Γερμανοί με το λόμπι τους έχουν ΗΔΗ υποχωρήσει σε αναδιάρθρωση και κάνοντας το μη βιώσιμο χρέος βιώσιμο θα φέρουν το τέλος των δανείων και των μνημονίων και θα έχουν σώσει την πατρίδα!

Στη Λευκάδα το ψηφοδέλτιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποτελειται απο τους:

ΝΗΣΙΩΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ και
ΓΑΖΗ ΑΝΝΑ_ΜΟΝΙΚΑ.

Σας καλούμε να το στηριξετε.

Στην Ελλαδα διεξαγεται μια μαχη ανάμεσα στο Παλιο και το Νέο.
Θα εμπιστευτείτε αυτούς που έφεραν τη χώρα και το λαό στην απόγνωση και θα τους δώσετε την δυνατότητα να ακυρώσουν τις παραπάνω κατακτήσεις και να ξαναμοιράσουν τον παραγόμενο από το λαϊκό μόχθο πλούτο στους φίλους τους ή θα εμπιστευτείτε αυτούς που πολέμησαν στους 7 μήνες την διαπλοκή και τη διαφθορά, υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του λαού;

ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ!

Προηγουμενο αρθρο
Δήμος Λευκάδας: Συνεργείο για την περισυλλογή των ανεπιτήρητων παραγωγικών ζώων
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας

1 Σχόλιο

  1. ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
    8 Σεπτεμβρίου 2015 at 21:06 — Απάντηση

    Παιδιά των ΑΝΕΛ, τα έτσι κι αλλιώς βλακώδη, αλλοπρόσαλλα και αντιφατικά non paper του κόμματός σας μη τα δημοσιεύετε όπως σας έρχονται. Αν έχετε κανέναν γραμματιζούμενο, ας τους ρίχνει καμιά ματιά να μπαλώνει τουλάχιστο τις συντακτικές και γραμματικές κοτσάνες που βγάζουν μάτι και από δαύτες είναι γεμάτα. Αν πάλι δεν το κάνετε, θα μας μείνει το γέλιο και η πλάκα! Έτσι κι αλλιώς, θα πάτε στην αγρανάπαυση από τις 20 Σεπτέβρη και θα σας μένει χρόνος για διάβασμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.