HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑνακοίνωση υποψηφιότητας Θοδωρή Σολδάτου για τον Δήμο Λευκάδας

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Θοδωρή Σολδάτου για τον Δήμο Λευκάδας

Καταθέτω σήμερα στις Λευκαδίτισσες και τους Λευκαδίτες την υποψηφιότητά μου για το δήμο Λευκάδας.

Με την πεποίθηση ότι η κοινωνία είναι μπροστά από την πολιτική, επιδίωξα την ίδρυση της δημοτικής εκείνης παράταξης, στην οποία οι συνεργάτες μου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν μάθει να ξεπερνούν τις κομματικές ιδεοληψίες του παρελθόντος, αναζητώντας μόνο όσα μας ενώνουν.

Μια δημοτική κίνηση, με συμπολίτες μας που έχουν αγάπη για τη Λευκάδα, όρεξη για προσφορά και γνώμονα τη συναίσθηση του χρέους για το ρόλο που αναλαμβάνουν.

Ένας συνδυασμός που αποτελείται από δημιουργικούς, αποφασιστικούς και πρακτικούς στην αντίληψη συνεργάτες, οι οποίοι δε θα διστάσουν ακόμη και να συγκρουστούν, αν αυτό επιτάσσει το συμφέρον της ιδιαίτερής μας πατρίδας.

Ένα σύνολο ανθρώπων, που όμως ταυτόχρονα θα επιδιώκουν τη συνεννόηση, τη συναίνεση και τη συνεργασία, με όσους είναι επίσης υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί τα αυξημένα σήμερα προβλήματα της Λευκάδας, όπως και κάθε άλλης περιοχής, δεν έχουν ιδεολογία, δεν έχουν χρώμα.

Κάθε Λευκαδίτισσα και κάθε Λευκαδίτης, καθώς επίσης και κάθε συλλογικός φορέας που συμμερίζεται τις παραπάνω αρχές, είναι ευπρόσδεκτος να στηρίξει την προσπάθειά μας.

Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στην οποία θα είμαι επικεφαλής, θα παρουσιαστεί δημόσια σε μελλοντική ανοικτή εκδήλωση.

Θοδωρής Σολδάτος

Προηγουμενο αρθρο
ΔΕΗ: Xρέωση του 1 ευρώ στους έντυπους λογαριασμούς
Επομενο αρθρο
Πενθήμερες οι εκδηλώσεις στο Άκτιο για την εορτή της Πολεμικής Αεροπορίας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.