HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση Υποψηφιότητας Λάμπρου Οδ. Κοσμά

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Λάμπρου Οδ. Κοσμά

Ανακοίνωση Υποψηφιότητας Λάμπρου Οδ. Κοσμά

Με τιμή σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στη Δημοτική Κοινότητα Λευκάδας με το συνδυασμό “Αλλάζουμε Πορεία” του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Σολδάτου.

Είναι η πρώτη φορά που μετέχω στις εκλογές για την τοπική αυτοδιοίκηση. Στόχος μου είναι να προσφέρω, μέσα από το δικό μου πρίσμα, για μια Λευκάδα ανθρώπινη και φιλική για εμάς και συνάμα φιλόξενη και ελκυστική για τους επισκέπτες μας.

Για όσους δεν με γνωρίζετε να σας συστηθώ. Είμαι 40 ετών, μένω στην πόλη της Λευκάδας και δραστηριοποιούμαι από το 2008 στον τομέα της ψυχικής υγείας ως επαγγελματίας ψυχολόγος.

Με τα κοινά ασχολούμαι από τα φοιτητικά μου χρόνια. Η επιστήμη που έχω την τιμή να υπηρετώ, μου δίδαξε το πόσο σημαντικό και όμορφο είναι να παρεμβαίνεις στη βελτίωση επιμέρους συνθηκών της καθημερινότητας που οδηγούν σε ένα καλύτερο αύριο.

Αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος για το Δήμο Λευκάδας. Με διάθεση για προσφορά και έργο, να συνεργαστούμε άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες και δυναμισμό, για να κάνει η πόλη μας το επόμενο βήμα. Με σύνεση, με σύνθεση και προπάντων με συνεργασία μπορούμε να αλλάξουμε πορεία.

Στην προσπάθειά μου αυτή συντάσσομαι με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Θοδωρή Σολδάτο,  και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο για τη Δημοτική Κοινότητα Λευκάδας της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ». Μια δημοτική κίνηση πολυσυλλεκτική, γεμάτη από ανθρώπους διαφορετικούς που ταυτίζονται σε δύο βασικά πράγματα: την αγάπη για τη Λευκάδα και τη δυνατότητα να οραματίζονται τη Λευκάδα του αύριο.

Με ιδιαίτερη χαρά θα αγωνιστώ στο πλάι πολύτιμων συνεργατών και άξιων συνυποψήφιων για τη Λευκάδα του μέλλοντος. Στόχος μας είναι να εξελίξουμε τον Δήμο Λευκάδας σε έναν ευέλικτο, αποδοτικό και κυρίως ΕΞΥΠΝΟ ΔΗΜΟ. Να προσπαθήσουμε με ΠΡΑΣΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ να αναδείξουμε την ομορφιά της πόλης μας. Με οικολογικό προσανατολισμό να την ωθήσουμε να γίνει πιο ανθρώπινη και να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής. Με ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ να δημιουργήσουμε και να εκσυγχρονίσουμε τις υποδομές, να παρέμβουμε με βελτιώσεις και να βρούμε λύσεις στα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Να αποκτήσει η Λευκάδα τις βάσεις για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αύριο.

Μακριά από δογματισμούς, μακριά από κομματικές αγκυλώσεις, να προσπαθήσουμε και να αγωνιστούμε για ένα καλύτερο τόπο, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, την Λευκάδα του μέλλοντος.

Βαθύτερη επιθυμία μου, μέσα από αυτή την επαφή που θα επιδιώξω να έχουμε, είναι να μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια περήφανα. Με χαμόγελο. Σεβόμενος τις ενδεχόμενες διαφορετικές πολιτικές απόψεις που μπορεί να έχουμε, ζητώ τη στήριξή σας. Ζητώ την ενεργή συμμετοχή σας στις εκλογές και την συνεργασία σας να αγωνιστούμε μαζί για την πόλη που αγαπάμε.

Με αυτό το χαμόγελο και με αποφασιστικότητα ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ.

Η πόλη μας μπροστά γιατί Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

Λάμπρος Οδ. Κοσμάς, Ψυχολόγος.

Υποψήφιος για τη Δημοτική Κοινότητα Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας
Επομενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα για αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.