HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνακοινώσεις – Δραστηριότητες Δήμου Λευκάδας

Ανακοινώσεις – Δραστηριότητες Δήμου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΔΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ

Στα πλαίσια των επαφών του Δήμου Λευκάδας με τους πληγέντες Δήμους των φονικών πυρκαγιών πραγματοποιήθηκε συλλογή ειδών το διάστημα από 31 Ιουλίου μέχρι και 6 Αυγούστου 2018.

Εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών και του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου μας βοήθησαν εθελοντικά στη συλλογή και αποστολή συγκεκριμένων ειδών που μας ζητήθηκαν.

Ευχαριστούμε πολύ τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τα ΕΛ.ΤΑ. για την πολύτιμη συνδρομή τους στην προσφορά βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας.

Συνολικά συγκεντρώσαμε 62 κούτες με τρόφιμα, καθαριστικά, είδη ατομικής υγιεινής και λευκά είδη που στάλθηκαν στους πληγέντες του Δήμου Μαραθώνα.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ


———————–

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΗΡΙΩΝ ΔΡΑΓΑΝΟΥ – ΚΟΜΗΛΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε το έργο που αφορά την επισκευή των παλαιών σχολικών κτηρίων των Τοπικών Κοινοτήτων Δραγάνου και του Κομηλιού.

Συγκεκριμένα, στο παλαιό δημοτικό σχολείο του Δραγάνου, το οποίο παρουσίαζε βλάβες στη στέγη με αποτέλεσμα την εισροή υδάτων, πραγματοποιήθηκε αποξήλωση των παλιών κεραμιδιών, έγινε προσθήκη υγρομόνωσης, στεγανοποίηση και επικεράμωση της στέγης.

Στο παλαιό δημοτικό σχολείο του Κομηλιού η στέγη παρουσίαζε βλάβες από τον σεισμό με αποτέλεσμα να εισρέουν τα νερά της βροχής. Πραγματοποιήθηκε αποξήλωση των κεραμιδιών της παλιάς στέγης, απομακρύνθηκε ο σκελετός της σκεπής και έγινε η πλήρης αποκατάστασής τους. Επισκευάστηκαν επίσης βλάβες στο περιμετρικό σενάζ καθώς και οι κατά τόπους ρωγμές στους τοίχους.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

————

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Καλούμε την Πέμπτη 16 Αυγούστου 2018 και ώρα 8 το απόγευμα στην Αίθουσα του πρώην Δημαρχείου Καρυάς όλους όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην οργάνωση και λειτουργία του Κέντρου Ιστορικής Έρευνας Καρυάς για την πρώτη συνάντηση του σημαντικού αυτού εγχειρήματος.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Στάθης Βλάχος

——————

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παρακαλούμε οι μητέρες οι οποίες συμμετείχαν στην πρόσκληση με Αρ.Πρωτ.5180/14-6-2018 που εξέδωσε η Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε για το σχολικό έτος 2018-2019 και τους έχει χορηγηθεί VOUCHER, να προσέλθουν άμεσα στο Δήμο Λευκάδας, στο τμήμα της Πρόνοιας για να το καταθέσουν.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου για την περιφορά της εικόνας της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
Απάντηση βουλευτή Θανάση Καββαδά στο Δήμαρχο για τη συνένωση των ΤΕΙ με το Πανεπιστήμιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.