HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοίνωση Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. – ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ – ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ : [2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ-ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΜΑΡΑΝΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ – ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ] – Ε.Λ.Μ.Ε ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
ΠΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, επαγγελματοβιοτέχνες και αγρότες
Γονείς, εκπαιδευτικοί, μαθητές, εργαζόμενοι –λειτουργοί στο χώρο της Υγείας

Σας καλούμε όλους να παραβρεθείτε την ΚΥΡΙΑΚΗ 16-11-2014 στις 10.00 το πρωί στο κτίριο του Διοικητηρίου, που θα γίνει συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβούλιου, για να θέσουμε τα αιτήματα γύρω από το θέμα της Υγείας.

Είναι μέρος της κλιμάκωσης του αγώνα που ξεκινήσαμε με τις υπογραφές και το συλλαλητήριο στις 25 Οκτώβρη.

Το πρόβλημα γίνεται πολύ σοβαρότερο από τις προχθεσινές επικίνδυνες δηλώσεις του Διοικητή του ΙΚΑ να εξαρτώνται οι παροχές υγείας από τον αριθμό ενσήμων των ασφαλισμένων είναι επικίνδυνη.
Αυτό σημαίνει ότι χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι θα στερηθούν το δικαίωμα στην υγεία και θα πληρώνουν τεράστια ποσά από την τσέπη τους ενισχύοντας έτσι την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων. Τα ένσημα των ανέργων και της νέας γενιάς φτάνουν για μια ασπιρίνη !!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

• αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν, σύγχρονο σύστημα Υγείας – Πρόνοιας για όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις και βιβλιάριο υγείας.
• Δωρεάν κάλυψη όλου του πληθυσμού, με υπηρεσίες πρόληψης, Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, δημόσιας υγείας, νοσοκομειακής περίθαλψης και επείγουσας ιατρικής βοήθειας.
• Δωρεάν παροχή όλων των εμβολίων για όλα τα παιδιά και των εξετάσεων που απαιτούνται για την εγγραφή τους στα σχολεία.
• Κατάργηση των πληρωμών, εισιτηρίων, συμμετοχών για ιατρικές, εργαστηριακές εξετάσεις και θεραπείες.
• Κατάργηση του ΦΠΑ στα φάρμακα, στο υγειονομικό υλικό και στις υπηρεσίες Υγείας και μακροπρόθεσμα δωρεάν φάρμακα σε όλους, με προτεραιότητα στα ΑμΕΑ, στους χρόνιους πάσχοντες, στους καρκινοπαθείς.
• ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ
• ΑΜΕΣΗ κάλυψη των κενών θέσεων του Νοσοκομείου σε ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό, λοιπό προσωπικό και άλλων υγειονομικών με πλήρη και αποκλειστική απασχόληση στις δημόσιες μονάδες υγείας και στο ΠΕΔΥ.

ΛΕΥΚΑΔΑ 13-11-2014
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

Προηγουμενο αρθρο
Το πυρηνελαιουργείο της Βασιλικής ξανά στην επικαιρότητα
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση για την 41η επέτειο του Πολυτεχνείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.