HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνακοινώσεις Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

Ανακοινώσεις Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, συνυπογράφουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Λευκάδας και αποφασίζουμε κι εμείς ότι, συμπορευόμαστε με την Επιτροπή Γονέων Τελειοφοίτων Λυκείων Νομού Λευκάδας και συμμετέχουμε ενεργά στις κινητοποιήσεις της.

Επίσης συνεργαζόμαστε με τους θεσμικούς φορείς, τους μαθητές, τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό των Λυκείων όλου του Νομού Λευκάδας για τη διεκδίκηση ευνοϊκών ρυθμίσεων, στα πλαίσια της νομιμότητας και της δικαιοσύνης, προς όφελος όλων των μαθητών, εξαιτίας του φονικού σεισμού της 17ης Νοεμβρίου 2015.

Το Δ.Σ.

line2

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, ευχαριστεί θερμά όλους τους επαγγελματίες της Λευκάδας, που στήριξαν και βοήθησαν το σύλλογό μας, για την πραγματοποίηση του Χριστουγεννιάτικου μπαζάρ στις 13/12/2015 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Εκδρομή Πολιτιστικού Συλλόγου Νικιάνας «Οι Σκάροι»
Επομενο αρθρο
Τσακώνα, μια από τις μεγαλύτερες τοξωτές γέφυρες του κόσμου στην καρδιά της Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.