HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνατυπώνεται ο τόμος της Ε.Λ.Μ με τον τίτλο: Η Χριστιανική τέχνη στη Λευκάδα

Ανατυπώνεται ο τόμος της Ε.Λ.Μ με τον τίτλο: Η Χριστιανική τέχνη στη Λευκάδα

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΕΥΚΑΔΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών

Ανακοίνωση

Κάνουμε γνωστό στους φιλίστορες και τους θαυμαστές του εικονογραφημένου εκκλησιαστικού πλούτου των ναών της Λευκάδας, ότι ανατυπώνεται ο εξαντλημένος τόμος της Επετηρίδας (Γ, 1974) της Ε.Λ.Μ με τον τίτλο Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ του αειμνήστου καθηγητή μας Ιστορικού Πάνου Γ.Ροντογιάννη.
Τα έξοδα της ανατύπωσης ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο Δρ. Ξενοφών Βεργίνης, τ. Βουλευτής Λευκάδας, διαθέτοντας ένα σεβαστό χρηματικό ποσό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας εκφράζει στο Δρ. Βεργίνη ειλικρινείς ευχαριστίες και εύχεται να βρεθούν μιμητές του ωραίου του έργου για τη διάδοση του πνευματικού θησαυρού της Λευκάδας, όπως αποτυπώνεται στις πολλές εκδόσεις της.

Η παρουσίαση του καλαίσθητου νέου τόμου των 690 σελίδων, στο οποίο προστέθηκε ευρετήριο κυρίων ονομάτων για εξυπηρέτηση της εύκολης πρόσβασης του αναγνώστη στα πλούσια περιεχόμενα του βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου 2018, με το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, στο Ξενοδοχείο ΑΧΙΛΛΕΙΟ ( οδός Αγίου Κωνσταντίνου ) Ομόνοια στις 11:30 π.μ..

Προηγουμενο αρθρο
Tο Χορωδιακό Τμήμα της «Νέας Χορωδίας» θα συμμετάσχει στην εκδήλωση «Τα Επτάνησα πάντα τραγουδούν»
Επομενο αρθρο
Πρόσκληση καρναβαλιστών για τα «Φαρομανητά 2018»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.