HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑνοικτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίου Νικήτα το Σάββατο 27/7 για την παραλία Μύλος

Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίου Νικήτα το Σάββατο 27/7 για την παραλία Μύλος

Η ανοικτή συνέλευση κατοίκων του Αγίου Νικήτα επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της και καλεί όλους εμας που εναντιωνόμαστε στην καταπάτηση της παραλίας Μύλος σε συνέλευση, για την επανοικειοποίηση της παραλίας.

Το ζήτημα του Μύλου ξεπερνάει την παραλία αυτή κάθ’ αυτή και αφορά συνολικά το πεδίο των δημοσίων χώρων στη Λευκάδα. Ένα νησί όπου ο επιχειρηματικός κόσμος παρέα με την Κτηματική Υπηρεσία έχουν κατακρεουργήσει κάθε πτυχή της δημόσιας περιουσίας.

Έχει σημασία για όλους μας, συνολικά, να γίνει η αρχή της απελευθέρωσης του «δημοσίου» από κάθε είδους αρπακτικό. Αλλά και να ανακτήσουμε την αξιοπρέπεια μας ως κοινότητα απέναντι σε όλους αυτούς που παραλία-παραλία μετατρέπουν αυτό το νησί σε χωράφι τους.

Για τον λόγο αυτό καλούμε σε ανοικτή συνέλευση το Σάββατο 27/7 στις 7:30μμ στην εκκλησία του χωριού μας, ώστε να οργανωθούμε άμεσα και να ανακτήσουμε τον κλεμμένο δημόσιο χώρο.

Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Αγίου Νικήτα

Προηγουμενο αρθρο
Φωτορεπορτάζ από την Όπερα «Δάφνη και Χλόη»
Επομενο αρθρο
Σήμερα αποχαιρετάμε την Βιβέτ Τσαρλαμπά – Κακλαμάνη και μαζί μας την αποχαιρετά ολόκληρη η Λευκάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.