HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑνοιξιάτικες συναντήσεις με μικρή συμμετοχή κόσμου την πρώτη μέρα

Ανοιξιάτικες συναντήσεις με μικρή συμμετοχή κόσμου την πρώτη μέρα

Μικρή ήταν η συμμετοχή του κόσμου την πρώτη ημέρα των Ανοιξιάτικων Συναντήσεων στην πλατεία Μαρκά. Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν δυσανάλογο του ενθουσιασμού των συμμετεχόντων σωματείων, τα οποία ήταν στη θέση τους στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα που είχαν στηθεί από το πρωί.

Ούτε κι εμείς γνωρίζαμε φτάνοντας στην πλατεία Μαρκά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δυο ημερών. Όπως είδαμε με έκπληξη υπήρχαν άφθονα έντυπα με το πρόγραμμα στον τοίχο της δημόσιας Βιβλιοθήκης. Δεν γνωρίζουμε τι συνέβη. Αν δηλαδή ο Δήμος θεώρησε περιττή την ηλεκτρονική έκδοση του προγράμματος και την αποστολή στα ΜΜΕ ώστε να ενημερωθεί πληρέστερα ο κόσμος ή το πρόγραμμα ξεχάστηκε να αποσταλεί. Η ενημέρωση που είχαμε από το Πνευματικό Κέντρο ήταν στις 21/4 η οποία περιλάμβανε μόνο τους συμμετέχοντες. Δες εδώ.

Στη μικρή προσέλευση του κόσμου -μπορεί να οφειλόταν- και η καθυστέρηση κατά μιάμιση ώρα των εγκαινίων της εκδήλωσης.

Στους τοίχους της Δημόσιας βιβλιοθήκης βρίσκονταν κρεμασμένα τα σκίτσα του Νίκου Βαγενά για την πλατεία και για το Σχολειό του Μαρκά. «Η γειτονιά του Μαρκά, παρελθόν -παρόν-μέλλον», ήταν επίσης το θέμα της ομιλίας της προϊσταμένης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης κ. Μαρίας Ρούσου, η οποία έγινε αμέσως μετά τον χαιρετισμό του Δημάρχου και του αντιπροέδρου του Πνευματικού Κέντρου, κ. Αρβανίτη.

Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν: Δημόσια Βιβλιοθήκη, Φιλαρμονική Εταιρεία Λευκάδας, Μουσικό Σύνολο Λευκάδας, Quartetto Branello, Αγιομαυρίτικη Παρέα, Ορφέας Λευκάδας, Νέα Χορωδία Λευκάδας, Θέαλος Βλυχου-Γενίου, Φηγός Αλεξάνδρου(ομάδα αργαλειού), Σύλλογος Αγιομαυριτών, Φωτογραφική Ομάδα Λευκάδας, ΑΟ Τηλυκράτης, Πανλευκάδιος ΑΣ-Κ, ΑΣ Νίκη Λευκάδας, Ναυτικός ‘Ομιλος Λευκάδας, Σκοπευτικός ‘Ομιλος, Ένωση Ξενοδόχων Λευκάδας, Ομοσπονδία Συλλόγων Ενοικιαζομένων Δωματίων-Διαμερισμάτων Λευκάδας, Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Σφακιωτών, ΚΟΙΝΣΕΠ Λευκογαία, Σύλλογος Επαγγελματιών &Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, Σύλλογος Μοτοσυκλετιστών Λευκάδας, Vespa Club, Μονοπάτια Αλληλεγγύης, ΔΙΕΚ Λευκάδας.

Στη σημερινή εκδήλωση αξιοσημείωτη και πεντανόστιμη ήταν η παρουσία του τμήματος μαγειρικής του ΔΙΕΚ Λευκάδας. Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης κάλυψαν το τμήμα κανταδόρων της Νέας χορωδίας με την Αγιομαυρίτικη παρέα και το μουσικό σύνολο Quartetto Branello.

Προηγουμενο αρθρο
Η ζωή είναι ο σκοπός με το νόημα που ο καθένας της δίνει
Επομενο αρθρο
Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της 26ης Απριλίου 2017

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.