HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑνοιχτή συζήτηση στην Τοπική Κοινότητα Πόρου

Ανοιχτή συζήτηση στην Τοπική Κοινότητα Πόρου

Λευκάδα, 22 Οκτωβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα, Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κων/νος Δρακονταειδής θα παραβρεθεί σε ανοιχτή συζήτηση της Τ.Κ. Πόρου (καφενείο Αρέθα) για τον απολογισμό του πρώτου έτους διοίκησης και την ιεράρχηση των προτεραιοτήτων του επόμενου.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Πλήθος κόσμου «αποχαιρέτησε» το νεαρό Αγησίλαο
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα Εορτασμού Εθνικής Επετείου 28ης Οκτωβρίου 1940

1 Σχόλιο

  1. dimotis
    23 Οκτωβρίου 2015 at 10:49 — Απάντηση

    Είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν σημαντικά θετικά να απολογισθούν από τον έναν χρόνο. Ιδίως σε τοπικές κοινότητες εκτός Λευκάδας και σε οικισμούς.
    Είναι προφανές ότι τα προβλήματα παρέμειναν και διογκώθηκαν.
    Είναι γνωστό ότι συζητήσεις έγιναν προεκλογικά όπου εντοπίστηκαν τα προβληματα. Αν και ήταν ήδη γνωστά και πιο πριν αλλα κουβέντα και επικοινωνία να γινόταν…
    Είναι γνωστό ότι οι ίδιες συζητήσεις ακολούθησαν και πριν το επιχειρησιακό θεωρητικό ουτοπικό πρόγραμμα.
    Είναι προφανές ότι η ιεράρχηση δεν απαιτεί καμιά ιδιαίτερη σπουδή και μελέτη. Τα βασικά ζητήματα παραμένουν υψηλά όπως και να έχει.
    Είναι προφανές ότι υπάρχουν εκπροσωπήσεις στα τοπικά συμβούλια που είναι δραστήριοι και ενήμεροι και σε άμεση επικοινωνία με τη δημοτική αρχή.
    Άρα αυτό το επιπλέον κουβεντολόι τι άλλο εκτός από επικοινωνιακό στόχο έχει? Ειλικρινά πόσο θα κουβεντιάζουμε για να κουβεντιάσουμε ακόμα. Είναι σημαντικό να επισκέπτεσθε τις τοπικές κοινότητες για να έχετε ίδια εικόνα αλλά να πάρετε μαζί σας και όλους τους συμβούλους της συμπολίτευσης να καταλάβουν τι γίνεται, τι ψηφίζουν, τι ρόλο έχουν και να μην παραμένουν αποστειρωμένοι στην πόλη της Λευκάδας.
    καλή συνέχεια στο μπλα μπλα

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.