HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση βουλευτή Θανάση Καββαδά στον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά

Απάντηση βουλευτή Θανάση Καββαδά στον Αντιπεριφερειάρχη Θεόδωρο Χαλικιά

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Απάντηση βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Χαλικιά

«Δουλειά δική μου δεν είναι να διαφημίζω τα όσα καθυστερημένα κάνει η Αντιπεριφέρεια με αρνητικές συνέπειες για τις μετακινήσεις, τις μεταφορές και τον τουρισμό του νησιού.

Δουλειά μου είναι να βρίσκομαι κοντά στους πολίτες, να τους ακούω και να επισημαίνω τα λάθη και τις παραλήψεις που υποβαθμίζουν τη ζωή τους. Να τα επισημαίνω και να ασκώ πιέσεις προς πάσα κατεύθυνση για να βρεθούν λύσεις ή να επιταχυνθούν οι χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για τα του οίκου του και παράλληλα να καταμερίσει τις ευθύνες, υποδεικνύοντας και όλους όσοι είναι υπεύθυνοι για τις καθυστερήσεις εκτός του τομέα του.

Θα ήταν ωστόσο χρήσιμο, από τη στιγμή που ασκεί τοπική εξουσία, να εξηγήσει στου πολίτες που διαμαρτύρονται, γιατί καθυστερούν σχεδόν τρία χρόνια τα όσα ανέφερα και να δώσει απαντήσεις στους πολίτες της Νότιας Λευκάδας, που τον εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους.

Το αν θα αντιληφθεί ότι η άσκηση της εποικοδομητικής κριτικής βοηθά τον ίδιο να κάνει αυτό που πρέπει, ασφαλώς δεν μπορώ να το προβλέψω ούτε να το επιβάλλω».

Προηγουμενο αρθρο
Συνελήφθησαν (3) άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Λευκάδα και Κέρκυρα
Επομενο αρθρο
Τα σκουπίδια της παραλίας Μύλος

1 Σχόλιο

  1. Jim Adams
    4 Αυγούστου 2018 at 13:49 — Απάντηση

    Για την εκ μέρους του(του βουλευτή) καταψήφηση του νομοσχεδίου για την ίδρυση Πανεπιστημιακής Σχολής στη Λευκάδα άσκησε πίεση ή του ασκήθηκε πίεση; Ως δημοτικός σύμβουλος είχε επισκεφτεί τη νότια Λευκάδα για να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν οι υποδομές με Περιφέρεια στα χέρια του κόμματος του;Ότι έργο έχει γίνει από την σημερινή περιφερειακή και δημοτική αρχή έγινε και γίνεται. Όπως πολύ έυστοχα έγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης μάλλον με ελικόπτερο πήγε στο Αθάνι για να μη δει τίποτα από τα έργα .Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο ελικόπτερο τύπου Ericsson (που παρουσιαζόταν να πιλοτάρει ο βουλευτής) και που τα σε διατεταγμένη υπηρεσία φίλια δημοσιογραφικά καρακόλια μεταξύ αστείου και σοβαρού, προσπάθησαν, πάντως σε απόλυτη γελοιότητα, να περάσουν το μήνυμα της καθοριστικής συμβολής του βουλευτή στο σβήσιμο της πυρκαιάς στο ιστορικό κέντρο της Λευκάδας Πάντως η αποστολή στο Αθάνι εξετελέσθη με την σχετική φωτογραφία στα ερείπεια της εκκλησίας από τον κατά πόδας ακολουθούντα φωτογράφο.Ο επικοινωνιολόγος για μεγαλύτερη φυσικότητα γιατί δεν του συνέστησε να φορέσει και στολή της ΕΜΑΚ Όλα στο βωμό της φωτογράφησης και από ουσία τίποτα Για την εκ μέρους του βουλευτή καταψήφηση της ιδρυσης πανεπιστημιακής Σχολής στη Λευκάδα δεν είδαμε ούτε μία ανακοίνωση του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.