HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση Θανάση Καββαδά στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Απάντηση Θανάση Καββαδά στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Απάντηση Θανάση Καββαδά στην ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Λευκάδας

Ξαφνικά, στο μέσον του καλοκαιριού και δέκα ημέρες μετά τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πρέβεζας – Λευκάδας, κάποιοι θυμήθηκαν ότι τιμήθηκα για μια ακόμη φορά και εκλέχτηκα μέλος του συγκριμένου Δ.Σ.

Δεν θέλω να αναφερθώ στα κίνητρά τους γιατί σε ότι τους αφορά, εγώ τουλάχιστον δεν έχω «εύλογα ερωτήματα». Κάνουν τη δουλειά τους, με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό.

Κανείς όμως δεν θα απαγορεύσει σε κανέναν πολίτη αυτής της χώρας να δραστηριοποιείται και να προσφέρει στην υπόθεση του αθλητισμού και του πολιτισμού, από το μετερίζι που επιλέγει. Και οι βουλευτές δεν αποτελούν εξαίρεση.
Την ιδιότητα με την οποία οι πολίτες υπηρετούν το κοινωνικό σύνολο την επιλέγουν οι ίδιοι. Και οι ίδιοι αποφασίζουν πότε και πώς συμμετέχουν σε σωματεία και συλλόγους.

Η μακρόχρονη εμπλοκή μου με τον αθλητισμό, πριν ακόμα εκλεγώ βουλευτής, προέρχεται όπως έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει από την ιδέα μου ότι ο αθλητισμός μπορεί να ενώσει και να αποτελέσει παράδειγμα προς τους συνανθρώπους μας και κυρίως προς τους νέους για το πώς μπορούμε ως κοινωνία να συνυπάρξουμε και να προοδεύσουμε ανεξαρτήτως ιδεολογιών και διαφορετικών απόψεων. Αυτό έκανα πάντα και αυτό προσπάθησα να καταδείξω πρόσφατα οργανώνοντας στη Λευκάδα φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή βουλευτών απ’ όλες σχεδόν τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στη Βουλή και φυσικά του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, σε μια συμβολική κίνηση βράβευσα ένα βουλευτή από κάθε παράταξη, τονίζοντας ότι ο αθλητισμός ενώνει.

Αν όσοι θέτουν «εύλογα ερωτήματα» πιστεύουν το ίδιο για τον αθλητισμό, είναι καλοδεχούμενοι. Να προχωρήσουμε όλοι μαζί σε αυτή την προσπάθεια και να δυναμώσουμε την αθλητική ιδέα. Αλλά για να παραφράσω το αρχαίο ρητό, για να έχεις ένα υγιές σώμα πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχεις ένα υγιή νου. Και αυτό δεν μπορώ να το διορθώσω.

Με την ευκαιρία όμως αυτή θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επανεκλογή μου στην Ε.Π.Σ και με στήριξαν. Άνθρωποι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και ανεξάρτητα από την κομματική τους ταυτότητα. Σε αυτούς υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για την ανάδειξη και τη διάδοση του αθλητικού ιδεώδους.

Προηγουμενο αρθρο
Παραλίες της Λευκάδας – Ένα νησί που πας και οδικώς!
Επομενο αρθρο
Η Νέα Γενιά Κανταδόρων της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας ταξιδεύει στο Ιόνιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.