HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑπάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδος στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία

Απάντηση ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδος στην Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία

Η αλήθεια για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι είναι μία άγνωστη λέξη για το ΣΥΡΙΖΑ.

Περίσσεια θράσους και διαστρέβλωση της πραγματικότητας χαρακτηρίζει το από 2/3/2018 κείμενο της ΝΕ Σύριζα Λευκάδας με αφορμή την επίσκεψη στο νησί κλιμακίου του Τομέα Υγείας με επικεφαλή τον Τομεάρχη Υγείας και Ιονίων Νήσων Κο Βασίλειο Οικονόμου.

Παρόλο που η τακτική αυτή κάθε άλλο παρά άγνωστη μας είναι, αφού διατρέχει την καθημερινή συμπεριφορά της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας (και εν συνόλω της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ), θα περιμέναμε το «μικρόβιο» να μην έχει αγγίξει τις τοπικές κοινωνίες της Περιφέρειας.

Θα ευχόμασταν οι τοποτηρητές των Κυρίων Ξανθού και Πολάκη στην Λευκάδα, να άφηναν την σκανδαλολογία στην άκρη και να ασχολούνταν με τα φλέγοντα ζητήματα υγείας που ταλανίζουν τους πολίτες και τους επισκέπτες του νησιού.

Να πάρουν μάθημα από την παταγώδη αποτυχία της Κυβέρνησης να στοχοποιήσει και να συκοφαντήσει τους πολιτικούς της αντιπάλους (είτε με την «καραμέλα» Novartis είτε με την χιλιοπαιγμένη «πολάκειο» φαρσοκωμωδία ΚΕΕΛΠΝΟ) και να απαντήσουν στις αδυσώπητες ερωτήσεις που τους απευθύνουν οι Λευκαδίτες και οι Λευκαδίτισσες, οι οποίοι αγωνιούν για την υγεία τους και την υγεία των παιδιών τους.

Να απολογηθούν στον ελληνικό λαό γιατί ενώ η προηγούμενη κυβέρνηση έσπευσε να εντάξει ΑΜΕΣΑ το νέο νοσοκομείο στο ΠΕΠ «Ιόνια Νησιά 2014-2020» («ημερομηνία έναρξης της Πράξης /MIS (ΟΠΣ) 5001406 ορίζεται η 01/01/2014»!) η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αδρανεί και δεν έχει παραδώσει μέχρι σήμερα το νέο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Να δικαιολογήσει ο «ωσεί παρών» Διοικητής του Νοσοκομείου Λευκάδας, δεινός κατά τα λοιπά μεταπράτης της σκανδαλολογίας των προϊσταμένων του, την εκκωφαντική διάψευσή του από το Υπουργείο Ανάπτυξης σχετικά με την εξέλιξη των έργων στο νέο νοσοκομείο: http://anaptyxi.gov.gr/ergopopup.aspx?mis=5001406&wnd=x&dnnprintmode=true#

«Τα Υποέργα Νο 3 σύνδεση με πάροχο ηλεκτροδότησης, Νο 4 Προμήθεια Αξονικού Τομογράφου και Νο 5 Σύνδεση με πάροχο τηλεπικοινωνιών δεν έχουν συμβασιοποιηθεί.
Ημερομηνίες έναρξης υποέργων: 30/3/2018, 31/10/18 και 1/05/2017 αντιστοίχως.
Ημερομηνίες λήξης για τα τρία υποέργα: 31/12/2019(!)»

Το έργο κατά τον Κο Διοικητή [07/01/2017 lefkadapress.gr Δηλώσεις Διοικητή για νέο Νοσοκομείο, Προσλήψεις και Αξονικό Τομογράφο: ] και την ΝΕ Σύριζα κατ΄επέκτασιν, θα ήταν ετοιμοπαράδοτο και επανδρωμένο τον Μάιο του…2017 και ο αξονικός τομογράφος θα αγοραζόταν εδώ και ένα χρόνο! [Ειρήσθω εν παρόδω ότι η προκήρυξη διαβούλευσης τεχνικών χαρακτηριστικών μέσω της ΚΤΥΠ ΑΕ. για την προμήθεια του αξονικού τομογράφου αναρτήθηκε στο ΕΣΗΔΗΣ στις… 22.01.2018! – Αρ. Πρωτ.: Δ5/Τ5.2/1090]

Δυστυχώς αυτή είναι η πνέουσα τα λοίσθια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και οι αμετανόητοι δορυφόροι της: μείγμα παρελθοντολογίας, ψεύδους, ανικανότητας και συνδρόμου αιώνιας αντιπολίτευσης. Συνονθύλευμα σκευωριών και διχασμού της κοινωνίας μας.

Αντιπαρατάσσουμε αδυσώπητο έλεγχο και τεκμηριωμένη αποκάλυψη της αλήθειας και των ψεμάτων τους. Έως ότου τεθούν σύντομα στην καθαρτήρια εκλογική κρίση του ελληνικού λαού.

Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας Λευκάδος

Προηγουμενο αρθρο
Μια παράσταση Λόγου και Μουσικής για το «Πάθος»
Επομενο αρθρο
Ενισχυμένα μέτρα αστυνόμευσης για την περίοδο του Πάσχα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.