HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑπαλλαγή των σεισμοπλήκτων από τον ΕΝΦΙΑ και το 2017 ζητά ο Βουλευτής Λευκάδας

Απαλλαγή των σεισμοπλήκτων από τον ΕΝΦΙΑ και το 2017 ζητά ο Βουλευτής Λευκάδας

ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ.Φ.Ι.Α ΚΑΙ ΤΟ 2017 ΖΗΤΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2015

Την απαλλαγή των ιδιοκτητών ακινήτων της Λευκάδας από την καταβολή ΕΝ.Φ.Ι.Α. και για το 2017, των οποίων οι κατοικίες κρίθηκαν ακατάλληλες (χαρακτηρισμένες ως «κόκκινες» ή «κίτρινες») και δεν κατοικούνται λόγω των ζημιών που υπέστησαν από τον σεισμό του Νοεμβρίου του 2015, ζητά με ερώτηση που κατέθεσε στον υπουργό Οικονομικών, ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς.

Ο βουλευτής υπενθυμίζει στον υπουργό τις σοβαρές ζημιές στις κύριες κατοικίες των κατοίκων της Λευκάδας, οι οποίες παραμένουν, ακόμα και σήμερα μετά από δύο σχεδόν χρόνια από το σεισμό, στην ίδια κατάσταση και δεν μπορούν να κατοικηθούν.

Σημειώνει μάλιστα ότι για τις κατοικίες αυτές μόλις πρόσφατα εγκρίθηκαν οι πρώτες 20 άδειες για να ξεκινήσουν οι επισκευές.

Ως εκ τούτου, ο βουλευτής σημειώνει ότι κρίνεται σκόπιμο η απαλλαγή των σεισμόπληκτων από τον ΕΝ.Φ.Ι.Α. που ίσχυσε για το 2015 και το 2016 να παραταθεί και για το 2017.

Προηγουμενο αρθρο
Θρήνος για τους νεκρούς σμηνίτες
Επομενο αρθρο
Έναρξη μαθημάτων και εγγραφές στον «Πήγασο» Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.