HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπεβίωσε η πρεσβυτέρα Θεοδώρα Καββαδία συζ. Αιδεσιμώτατου Σωτηρίου Τσάρκου

Απεβίωσε η πρεσβυτέρα Θεοδώρα Καββαδία συζ. Αιδεσιμώτατου Σωτηρίου Τσάρκου

Εκοιμήθη η Θεοδώρα Καββαδία – Τσάρκου, πρεσβυτέρα του Αιδεσιμωτάτου Πρεσβυτέρου Σωτηρίου Τσάρκου.

Από την Ιερά Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης γίνεται γνωστό οτι εκοιμήθη εν Κυρίω η Θεοδώρα Καββαδία – Τσάρκου, πρεσβυτέρα του Αιδεσιμωτάτου Πρεσβυτέρου Σωτηρίου Τσάρκου, εφημερίου του Ιερού Ενοριακού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος Νικιάνας.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, την Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 3.00΄ μ.μ.

Επίσης

Άυριο Πέμπτη 28-12 και ωρα 15:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία της Πρεσβυτέρας του Ιερέα του χωριού μας στον Αστακό . Στη 13:00 θα ξεκινήσει δωρεάν λεωφορείο μπροστά απο το Φαρμακείο. Το Τοπικό Συμβούλιο Αλεξάνδρου , Ο Πολιτιστικός Σύλλογος και Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας εκφράζουν τα ειλικρινά συλλυπητήρια στον Πάτερ-Σωτήριο και τους οικείους του.

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αλεξάνδρου συνήλθε έκτακτα σήμερα Τετάρτη 27-12-2017 και ώρα 19:00 στο Κοινοτικό Γραφείο, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου, μόλις έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου της Θ. Καβαδία, Πρεσβυτέρας του Ιερέα της ενορίας Νικιάνας και

Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α

Να εκφράσει τη βαθύτατη οδύνη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Κοινοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και στους συγγενείς της θανούσης.
Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
Να δημοσιευθεί το παρόν στα τοπικά μέσα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΝΙΚΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

Προηγουμενο αρθρο
Νίκη Λευκάδας: Λύση συνεργασίας με την Ντάνι Σπηλιώτης
Επομενο αρθρο
Επιστολή Δημάρχου στον Υπουργό Παιδείας σχετικά με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.