HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑπομακρύνονται οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας

Απομακρύνονται οι κάδοι απορριμμάτων από την παραλία της Πρέβεζας

Εκεί τους μαζεύουν ενώ εδώ τους μοστράρουμε! Πάει χάλασε ο κόσμος! Διαβάστε παρακάτω

Στην απομάκρυνση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων από την παραλία θα προβεί άμεσα ο δήμος Πρέβεζας έχοντας ως στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της πόλης κατά την διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Παύλος Σαραμπασίνας με επιστολή του προς τους καταστηματάρχες που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη περιοχή αναφέρει:

Φίλοι καταστηματάρχες,

Γνωρίζοντας την κοινή μας αγωνία για την όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της πόλης μας κατά την διάρκεια της θερινής τουριστικής περιόδου, σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος μας θα προβεί άμεσα στην απομάκρυνση των κάδων αποκομιδής απορριμμάτων από την παραλία.

Το μέτρο θα ισχύσει από την Τρίτη 16 Ιουλίου.

Και προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις επιχειρήσεις που λειτουργούν στην παραλιακή ζώνη σας ενημερώνουμε ότι:

1)Καθημερινά στις 7 το πρωί ΑΚΡΙΒΩΣ από την παραλιακή οδό θα διέρχεται απορριμματοφόρο του Δήμου το οποίο θα προβαίνει στην αποκομιδή των σκουπιδιών από τους ατομικούς κάδους που διαθέτουν οι επιχειρήσεις σας.
Οι επιχειρηματίες με ευθύνη τους θα πρέπει εκείνη την ώρα να βγάζουν τους κάδους στην παραλία και αμέσως μετά την αποκομιδή να τους επιστρέφουν οι ίδιοι στο κατάστημά τους.

2)Οι μεγάλοι κάδοι θα μεταφερθούν στην αρχή της Τάφρου του Αγ.Ανδρέα (έναντι 1ου Δημοτικού Σχολείου) και θα είναι στην διάθεση των επιχειρηματιών που θα επιλέξουν να μεταφέρουν οι ίδιοι με ευθύνη τους τα απορρίμματά τους εκεί.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και την συνεργασία σας και σας διαβεβαιώνουμε ότι ο Δήμος θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διατήρηση της ευπρεπούς εικόνας της πόλης , την οποία ήδη έχουν επιλέξει και θα συνεχίσουν να επιλέγουν καθόλη την διάρκεια του καλοκαιριού ως τόπο διακοπών τους χιλιάδες έλληνες και ξένοι επισκέπτες.

Πηγή: www.atpreveza.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ανακοίνωση Λιμεναρχείου για έκτακτα καιρικά φαινόμενα
Επομενο αρθρο
Συναντήσεις και αυτοψία του Βουλευτή για το θέμα των στερεών αποβλήτων της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.