HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας στη συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2017

Αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας στη συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας, στη συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2017, εγκρίθηκαν:

• Η μελέτη, τα τεύχη δημοπράτησης και ο καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΛΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» προϋπολογισμού 106.786,82 €.

• Η επικαιροποίηση της μελέτης, τα τεύχη δημοπράτησης, ο καθορισμός τρόπου εκτέλεσης του έργου: ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΡΥΑΣ» Δήμου Λευκάδας, προϋπολογισμού 370.000,00 € και η υποβολή πρότασης στην πρόσκληση με τίτλο «Δράσεις προστασίας, ανάδειξης, αξιοποίησης στοιχείων της ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς» της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

• Η υποβολή πρότασης με τίτλο «ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ (MasterPlan) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» με τίτλο «Εφαρμογή μέτρων βέλτιστης διαχ/σης υδάτων και παρακολούθησης ποιότητάς τους, σύμφωνα με τα Σχέδια Διαχ/σης Λεκανών Απορροής» της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, προϋπολογισμού 250.000 €.

• Η υποβολή πρότασης με τίτλο «YΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΑΓ. ΝΙΚΗΤΑ – ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΕΛΛΟΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ» με συνολικό προϋπολογισμό 150.000,00 € στην πρόσκληση της ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τίτλο «Εφαρμογή μέτρων βέλτιστης διαχείρισης υδάτων και παρακολούθησης ποιότητας τους, σύμφωνα με τα Σχέδια Διαχείρισης Λεκανών Απορροής».

• Την υποβολή πρότασης για λογαριασμό του Δήμου Μεγανησίου και τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης για υποβολή πρότασης στο Ε.Π. Ιόνια Νησιά με τίτλο: «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΣΙΜΟΥ ΥΔΑΤΟΣ» για την υλοποίησης της πράξης: «Αναβάθμιση των υποδομών διαχείρισης πόσιμου ύδατος Δήμου Μεγανησίου», προϋπολογισμού 2.440.000 €.

• Την υποβολή πρότασης με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧ/ΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ», στην πρόσκληση με κωδικό ΙΟΝ39 α/α ΟΠΣ: 1932 της ΕΥΔ Ε.Π. προϋπολογισμού 74.400 €.

Από το Δήμο Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Ο Σύλλογος Απανταχού Ευγηριωτών συμμετέχει στο αφιέρωμα για την Επτανησιακή Γαστρονομία
Επομενο αρθρο
Στο Κάστρο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.