HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων Δήμου Λευκάδας

Αποφάσεις Δημοτικών Συμβουλίων Δήμου Λευκάδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στις συνεδριάσεις της 30ης Αυγούστου και 1ης Σεπτεμβρίου 2017, μεταξύ άλλων θεμάτων συζήτησε και αποφάσισε τα εξής :

– Την έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης & καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΑΣΦΑΛΤΡΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ», προϋπολογισμού 270.000,00 €.

– Την έγκριση μελέτης & καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ», προϋπολογισμού 11.999,83 €.

– Την έγκριση μελέτης & καθορισμό τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΙΧΙΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΛΑΜΟΥ-ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ», προϋπολογισμού 7.200,00 €.

-Ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου Λευκάδας, σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα τουριστικής προβολής στις εκθέσεις: «World Travel Market» που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο από 6 Νοεμβρίου 2017 έως 8 Νοεμβρίου 2017 και «Φιλοξένεια» Θεσσαλονίκης από 10 έως 12 Νοεμβρίου 2017.

– Ενέκρινε την υπ΄ αριθ. 24/2017 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς ΔΕΠΟΚΑΛ Δήμου Λευκάδας, που αφορά 2η τροποποίηση του προϋπολογισμού της οικονομικού έτους 2017 σχετικά με την ανάθεση μελέτης επισκευής-ανασκευής του κτιρίου «Νέα Πτέρυγα Δικαστικού Μεγάρου Λευκάδας» που παραχωρείται από το Υπουργείο Δικαιοσύνης για μεταστέγαση της δομής ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Δήμου Λευκάδας.

-Ενέκρινε τη συμμετοχή του Δήμου Λευκάδας σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα τις συνεργασίες (Τοπικές Κοινωνικές Συμπράξεις) που μπορούν να αναπτύξουν οι Δήμοι με τοπικούς φορείς κοινωνικής οικονομίας του Ν. 4430/16 και με δεδομένη τη συμμετοχή του Δήμου μας στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
Μια κατσαρόλα πήρε φωτιά και... ξύπνησε θλιβερές μνήμες
Επομενο αρθρο
Πανλευκάδιος: Πρόγραμμα προπονήσεων υποδομής 2017-2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.