HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΑποφάσεις 13ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

Αποφάσεις 13ης Τακτικής Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκάδας, στην 13η Τακτική Συνεδρίαση της 7ης Μαΐου 2018 συζήτησε και αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

Την έγκριση πρόσληψης υδρονομέων άρδευσης με δίμηνη σύμβαση.

Την αναγκαστική απαλλοτρίωση ιδιωτικού ακινήτου στην Τ.Κ. Απόλπαινας για την παράκαμψη του δημοτικού δρόμου Απόλπαινας – Τσουκαλάδων στη θέση «ΝΤΑΜΑΡΙ», λόγω κατολισθήσεων.

Την έγκριση της μελέτης, των τευχών δημοπράτησης και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης του έργου «ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΩΝ, ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ-ΠΛΑΤΥΣΤΟΜΑ», προϋπολογισμού 22.290,46 €.

Την έγκριση επικαιροποιημένης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την επέκταση και αναβάθμιση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων επεξεργασίας λυμάτων Δήμου Λευκάδας.
Την έγκριση της μελέτης των Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (ΠΑΛΑΙΟ).

Την έγκριση – επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΡΟΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ & ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΜΟΠΑΚ) Δ. ΛΕΥΚΑΔΑΣ».
Την έγκριση της μελέτης με θέμα: «ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΛΥΜΑΤΩΝ Δ.Ε. ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΚΑΙ Δ.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ», και τον καθορισμό του τρόπου εκτέλεσης.

Την έγκριση συμμετοχής του Δήμου Λευκάδας ως συνδιοργανωτή στον 8ο Ημιμαραθώνιο που διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας «Φίλανδρος» από 7 έως και 10/06/2018 και την επιχορήγησή του.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Προηγουμενο αρθρο
1ο Γυναικείο Τουρνουά Ποδοσφαίρου
Επομενο αρθρο
Σε 2 αγώνες πρωταθλήματος με μεγάλες επιτυχίες ο ΑΣΛ Φίλανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.