HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑποχαιρετισμός Ανδρέα Παντζιαρά στον Τηλυκράτη – Ευχαριστίες Τηλυκράτη

Αποχαιρετισμός Ανδρέα Παντζιαρά στον Τηλυκράτη – Ευχαριστίες Τηλυκράτη

Μετά από 2,5χρονια συνεργασίας δυστυχώς έφτασε η ώρα οι δρόμοι μας να χωρίσουν. Οικογενειακοί λόγοι είναι αυτοί που δεν μου επιτρέπουν τη συνέχιση αυτής της διαδρομής… μιας διαδρομής που ξεκινήσατε πριν 4 χρονιά με απίστευτες δυσκολιες, και καταφέρατε κόντρα στην λογική να γίνει ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ θέμα συζήτησης σε όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα !!

Είναι η στιγμή που όλες οι δυνάμεις πρέπει να σταθούν δίπλα στον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !!είμαι υπερήφανος που υπήρξα μέλος αυτής της μεγάλης οικογενειας. Θα ήθελα να αναφερθώ σε έναν έναν προσωπικα, αλλα είναι εξαιρετικά δύσκολο…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ για την Αγάπη -Εμπιστοσύνη-Εκτίμησηη που μου δείξατε !!Διοίκηση-ποδοσφαιριστές-συνεργάτες!!

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όμως θα ήθελα να στείλω στον απλό -αγνό Λευκαδίτη φίλαθλο για όλες αυτές τις υπεροχές στιγμές που περάσαμε αυτά τα χρονιά!!!
Καλή Τύχη ΙΣΤΟΡΙΚΕ !!!

με εκτίμηση Παντζιαράς Ανδρέας

——————————

Σαν Δ.Σ. νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι όταν πριν δυόμιση χρόνια επιλέξαμε τον Ανδρέα Παντζιαρά σαν νέο προπονητή του Τηλυκράτη μας. και πώς να μην είμαστε άλλωστε όταν σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κατέκτησε δυο Πρωταθλήματα (το ένα της Γ εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία της) ένα Κύπελλο και μια άνοδο μέσα από την διαδικασία των μπαράζ. < <Έδεσε >> αμέσως με την ομάδα και σε αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και εκτίμησης προσπαθούσαμε μέσα από αντίξοες συνθήκες να κτίσουμε και να μεγαλώσουμε την ομάδα μας κάθε μέρα . Με την λήξη της φετινής σαιζόν ανθρώπινα κατανοήσαμε πλήρως το οικογενειακό του πρόβλημα που δεν του επιτρέπει την παραμονή του στη Λευκάδα για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Φίλε Ανδρέα θερμές ευχές για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ότι καλύτερο στην προπονητική σου σταδιοδρομία. Εις το επανιδείν

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Τηλυκράτη

Προηγουμενο αρθρο
42ο Παραδοσιακό Λευκαδίτικο πανηγύρι του συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης
Επομενο αρθρο
2 συλλήψεις στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.