HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπο την παρουσίαση του βιβλίου: «ο επισκέπτης του χειμώνα»

Απο την παρουσίαση του βιβλίου: «ο επισκέπτης του χειμώνα»

Στις 18 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση του 5ου βιβλίου της φιλολόγου Κατερίνας Λιβιτσάνου – Ντάνου, με τίτλο «Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ». Η εκδήλωση έγινε στη Λευκάδα από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας και τις εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

Στην κατάμεστη αίθουσα Συνεδρίων του ΠΚ Λευκάδας (οδός Σικελιανού 1) στις 7.30 το απόγευμα, το βιβλιόφιλο κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει στον κόσμο των 21 διηγημάτων του βιβλίου.

ntanou-1

Συντονιστής της βιβλιοπαρουσίασης ο αντιπρόεδρος του ΠΚ Λευκάδας Σπύρος Αρβανίτης, ομιλήτριες οι Αγρινιώτισσες Ελένη Ζαμπάρα Τζωρτζοπούλου φιλόλογος και Ντίνα Παπακωνσταντίνου Σιδέρη οδοντίατρος, ενώ ο Διδάκτωρ Βιολογίας Βασίλης Ντάνος επιμελήθηκε την ψηφιακή παρουσίαση.

Τη βραδιά έκλεισε η συγγραφέας, που μίλησε για την αξία του βιβλίου και ευχαρίστησε όσους την τίμησαν με την παρουσία τους. Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των τοπικών ΜΜΕ, σχολικοί Σύμβουλοι, καθηγητές και συνάδελφοι της συγγραφέως και πολλοί φίλοι του βιβλίου.

Το βιβλίο κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ.

14080828_10210150074970123_58930575_n

Προηγουμενο αρθρο
Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης προσφύγων και σύλληψη του διακινητή τους στους Παξούς
Επομενο αρθρο
H Λευκάδα παραμένει πόλος έλξης τουριστών και κατά το Σεπτέμβριο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.