HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑπόλλων Πατρών – Δόξα Λευκάδας 74-65

Απόλλων Πατρών – Δόξα Λευκάδας 74-65

Mία ακόμα νίκη στην έδρα του πήρε ο Απόλλων Πατρών, επικρατώντας 74-65 της Δόξας Λευκάδας στην ένατη αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Οι Πατρινοί είχαν τον πλήρη έλεγχο στο ματς, ήταν καλύτεροι σε όλους τους τομείς και με κορυφαίο τον Ράσελ έφτασαν στην άνετη νίκη τους, συνεχίζοντας το θετική εικόνα που δείχνουν στην Πάτρα.

Το προβάδισμα ήρθε εύκολα στα χέρια του Απόλλωνα, με πρωταγωνιστή του πρώτου δεκαλέπτου τον Διαμαντάκο, ενώ η Δόξα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα κενά διαστήματα για να μαζέψει τη διαφορά.

Ράσελ και Σλαφτσάκης διατήρησαν μπροστά τον Απόλλωνα, παρά την καλή απόδοση της Δόξας στη δεύτερη περίοδο. Η διαφορά διατηρήθηκε στους δέκα πόντους (40-30), με τον Γουέλς να μειώνει με δικό του σερί για το 40-34 του ημιχρόνου.

Η προσπάθεια των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο σταμάτησε και πάλι πάνω στον Ράσελ, που κράτησε τα ηνία στα χέρια των Πατρινών, μέχρι και το φινάλε.

Τα δεκάλεπτα: 25-12, 40-34, 58-51, 74-65

Απόλλων Πάτρας (Κ. Μέξας): Χίκι 5 (1), Διαμαντάκος 6, Σλαφτσάκης 9 (1), Μπάβτσιτς 9 (2), Καλινόσκι 12 (2), Κόμπινς 6, Βεργίνης 2, Ντούβνιακ 2, Ράσελ 18.

Δόξα Λευκάδας (Χ. Μαρκόπουλος): Δεμερτζής 2, Μπασάμπε 3, Ψαθάς 1, Τσαλδάρης 14 (4), Γουέλς 13 (1), Πεταλωτής, Σκοτ 8, Ντόμπλας 10, Ρόμπινσκον 10 (2).

Προηγουμενο αρθρο
Ήττα της Νίκης από τον ΠΑΟΚ
Επομενο αρθρο
Το Νυδρί και η Ράχη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.