HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑπό τις 19 Μαΐου η πεζοδρόμηση της παραλιακής Άγγελου Σικελιανού

Από τις 19 Μαΐου η πεζοδρόμηση της παραλιακής Άγγελου Σικελιανού

Από τις 19 Μαΐου η πεζοδρόμηση της παραλιακής Άγγελου Σικελιανού σύμφωνα με την πρόταση του Λιμενικού ταμείου Λευκάδας προς το Λιμεναρχείο Λευκάδας στις 18 Απριλίου 2018.

Καθορισµός προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθµίσεων από το Λιμεναρχείο Λευκάδας για την οδό Αγγ. Σικελιανού εντός της ΧΖΛ Λευκάδας.

Το Λιμενικό Ταμείο εγκρίνει την υποβολή πρότασης προς το Λιµεναρχείο Λευκάδας για την έκδοση απόφασης προσωρινής κυκλοφοριακής ρύθµισης για τη χερσαία ζώνη λιµένα Λευκάδας και συγκεκριμένα για την απαγόρευση κυκλοφορίας οχηµάτων στην οδό Αγγ. Σικελιανού κατά τις ώρες 18:00 – 06:00 καθημερινά για την περίοδο από 19/5/2018 έως 30/9/2018.

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα στους δήμους που θα εφαρμοστεί δίχρονη υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση
Επομενο αρθρο
Συναυλία μαθητών Μουσικού Σχολείου Λευκάδας

1 Σχόλιο

  1. ΛΕΥΚΑΔΙΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ
    25 Απριλίου 2018 at 20:35 — Απάντηση

    Αφου αποφασισε το Λιμενικο Ταμειο ,να οικοπεδοποιησει τον Δυτικο αξονα εισοδου της πολης μας ,ας φροντισει να παραμενουν ανοικτα, τα εσωτερικα δρομακια, προκειμενου να κινουνται οι δυστυχοι ιθαγενεις, κατοικοι της παλιας Πολης. Διοτι εχει παρατηρηθει , εκτος του Κεντρικου Αξονα εισοδου ,να αποκλειονται τα παρακειμενα σοκακια με εμποδια ,οπως αποθηκευμενα τραπεζοκαθισματα , ΙΧ αυτοκινητα , τεραστιες γλαστρες ,σκουπιδια και αλλλα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.