HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΑπό τον αποκριάτικο χορό της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

Από τον αποκριάτικο χορό της Νέας Χορωδίας Λευκάδας

ΜΟΥΣΙΚΟΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 1964
Λευκάδα 18-02-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 14-02-2015, πραγματοποιήθηκε ο Αποκριάτικος χορός του Ομίλου μας, στο art center «ΠΑΝΘΕΟΝ».
Για ακόμη μια χρονιά επικράτησε ενθουσιασμός, κέφι, διασκέδαση και χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η φετινή εκδήλωση συνέπεσε και με τον εορτασμό του Αγίου Βαλεντίνου και ως εκ τούτου ο στολισμός της αίθουσας ήταν εμπνευσμένος από τη γιορτή των ερωτευμένων!

Η υπέροχη ορχήστρα έπαιζε ασταμάτητα σε ρυθμούς Λευκαδίτικου καρναβαλιού, θυμίζοντας αλλοτινές μαγευτικές εποχές. Βαλς, ταγκό, σέικ, γιάνκα, λάτιν κυριάρχησαν και παρέσυραν τους παρευρισκόμενους σε μια ξέφρενη διασκέδαση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα, τα μέλη και τους φίλους του Ομίλους μας που βρέθηκαν κοντά μας και έδειξαν την αγάπη και την στήριξή τους στη Νέα Χορωδία, τον κ. Ζαφειρόπουλο Ιωάννη για την ξεχωριστή διακόσμηση της αίθουσας, τους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς, τα Μ.Μ.Ε. που κάλυψαν το χορό μας καθώς και την Δ/νση και το προσωπικό του art center «ΠΑΝΘΕΟΝ» για την άψογη εξυπηρέτηση.

Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Απόκριες του 2004 στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Συλλυπητήρια της ΕΛΜΕ για την απώλεια συναδέλφου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.