HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑπό τους Σφακιώτες ξεκινά την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Λιβιτσάνος

Από τους Σφακιώτες ξεκινά την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Λιβιτσάνος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Από τους Σφακιώτες ξεκινά την προεκλογική του περιοδεία ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Λιβιτσάνος

Από τα πάτρια χωριά των Σφακιωτών , συνοδευόμενος από τους ανθρώπους του ψηφοδελτίου του ξεκίνησε και επίσημα τις προεκλογικές του περιοδείες ο υποψήφιος δήμαρχος Λευκάδας, Γιάννης Λιβιτσάνος, επικεφαλής της δημοτικής Παράταξης ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Η υποδοχή τόσο στον Κάβαλο, όσο και στο Φρυά, το Πινακοχώρι αλλά και τα Λαζαράτα ήταν θερμή και ανθρώπινη αφού στο πρόσωπο του υποψήφιου δημάρχου έβλεπαν το δικό τους άνθρωπο. Μίλησαν για τα προβλήματά τους τα απλά και καθημερινά όπου η αδιαφορία της νυν δημοτικής αρχής τα έκανε μεγάλα και περίπλοκα. Μίλησαν για το νερό που δεν υπάρχει, για το φωτισμό, για την καθαριότητα για τους αγροτικούς δρόμους που δεν μπορούν να φτάσουν στα χωράφια τους αλλά κυρίως για τον αποκλεισμό των χωριών των Σφακιωτών τέσσερα χρόνια τώρα μια και ο δρόμος της Λαγκάδας που συνδέει την Ανατολική με τη Δυτική Λευκάδα είναι ακόμη κλειστός. «Βρεθήκαμε κάποιοι άνθρωποι , κυρίως επαγγελματίες, άνθρωποι που ζούμε την αγωνία της επιβίωσης και ξέρουμε τα προβλήματα του κόσμου και δημιουργήσαμε την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ για να διεκδικήσουμε το δήμο και να δουλέψουμε για το κοινό καλό.

Είμαστε αυτοί που πιστεύουμε ότι μόνο με την συμμετοχή των πολιτών θα μπορέσει ένας δήμος να πάει μπροστά. Θα είμαστε δίπλα δε και την επόμενη ημέρα των εκλογών στα εγκαταλελειμμένα χωριά μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λιβιτσάνος μιλώντας στο Κάβαλο, το Πινακοχώρι και τα Λαζαράτα.

Προηγουμενο αρθρο
Την Κυριακή τα εγκαίνια του νέου Νοσοκομείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο Θοδωρής Σολδάτος για το νέο Νοσοκομείο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.