HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑρχίζει το σκάουτινγκ

Αρχίζει το σκάουτινγκ

O αρχηγός βάζει πάλι το δισάκι του στον ώμο για μια μίνι περιοδεία, που θα καταλήξει στην Πάτρα. Ταυτόχρονα όμως από χωρίου εις χωρίον θα περιοδεύουν, από αυτό το σαββατοκύριακο και για πολύ καιρό ακόμη, ποταμικά κλιμάκια. Αποστολή τους; Το σκάουτινγκ.

Ένας άνδρας και μια γυναίκα – για να υπάρχει διαφορετικό «βλέμμα» – από το στενό πυρήνα των συνεργατών του Θεοδωράκη θα συναντά, όπου πάει, τον εκάστοτε τοπάρχη του κόμματος και όλοι μαζί θα περνούν από interview όσους θέλουν να κατέβουν βουλευτές με το Ποτάμι. Έχουν, λέει, εντολή για ανάκριση σοβιετικού τύπου. Που είναι το σπίτι σου; Χρωστάς στην εφορία; Ποια είναι τα πολιτικά σου πιστεύω; Ποιο είναι το παρελθόν σου; Και πάει λέγοντας.

Χριστίνα Ταχιάου και Νικόλας Γιατρομανωλάκης πάνε Σέρρες, Βέροια, Έδεσσα. Θανάσης Σκόκος και Αθηνά Βενετάκη Έβρο, Ροδόπη, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα. Περικλής Βαλλιάνος και Ελένη Γεωργοπούλου Ευρυτανία, Φωκίδα, Βοιωτία, Εύβοια. Παντελής Αβραμίδης και Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Αιτωλοακαρνανία. Ανδρέας Ζαμπούκας και Νότης Παρασκευόπουλος Μαγνησία, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Λάρισα, Φθιώτιδα. Αν λοιπόν κατοικείτε σε κάποιον από τους παραπάνω νομούς και επιθυμείτε να διεκδικήσετε μια έδρα με το Ποτάμι, ετοιμαστείτε. Οι οντισιόν αρχίζουν.

Πηγή: www.tanea.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ενημέρωση κατά του Aids από την Equal Society
Επομενο αρθρο
Σκλαβενίτης: Από τη Λευκάδα στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.