HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑρχίζουν την 1η Οκτωβρίου οι Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές

Αρχίζουν την 1η Οκτωβρίου οι Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές

Την 1η Οκτωβρίου ξαναρχίζουν οι παιδικές και νεανικές συντροφιές!

Tην Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2016 ξαναρχίζουν, με τη Χάρη του Θεού, οι παιδικές και νεανικές συντροφιές στις ενορίες της Ι. Μητροπόλεώς μας.

Η τοπική μας Εκκλησία καλεί όλα τα παιδιά Της, ειδικά όμως τους νέους ανθρώπους και τις οικογένειές τους, να επιβιβασθούν στο νοητό Πλοίο της Εκκλησίας μας και να ασφαλισθούν στο απάνεμο Λιμάνι, την αγκαλιά του Χριστού, αποφεύγοντας τις κάθε λογής τρικυμίες μιας καθημερινότητας χωρίς Θεό, που μοιάζει με πέλαγος βαθύ και αδιάβατο.

Δημιουργεί στις Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας εστίες διαλόγου και επικοινωνίας με τους νέους μας, απευθύνοντας ένα ζεστό και ουσιαστικό κάλεσμα σε παιδιά και νέους όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, από την προσχολική και πρώτη σχολική ηλικία μέχρι και το Λύκειο και τους φοιτητές – αποφοίτους Λυκείου.

Περιμένει τα παιδιά και τους γονείς να δώσουν και φέτος δυναμικό «παρών» στις συνάξεις αυτές των Ενοριών μας, για να απολαύσουν τη χαρά της Κοινωνίας και της συνάντησης, με τρόπο βιωματικό και ευχάριστο, μέσα από ευκαιρίες ψυχαγωγίας, άθλησης και γνώσης, μέσα σε κλίμα αγάπης και χαράς, πολλές δραστηριότητες δημιουργικές και ευχάριστες.

Θα λειτουργήσουν, όπως κάθε χρόνο, παιδικές συντροφιές και για τους μικρούς μας φίλους, της προσχολικής ηλικίας, καθώς και των τάξεων Α΄ και Β΄ Δημοτικού (από 5 έως 7 ετών).

Για περισσότερες πληροφορίες, γονείς και παιδιά μπορούν να απευθύνονται στον εφημέριο της Ενορίας τους και στο Κέντρο Νεότητας της Ι. Μητροπόλεώς μας (τηλ.: 26450 22415, εσωτ.: 21 – 23 – e-mail: neotita_lefkas@yahoo.gr – FB: Κέντρο Νεότητας).

Λευκάδα, 14 Σεπτεμβρίου 2017

(Από το Κέντρο Νεότητος της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Οι παγωτατζήδες της Χώρας
Επομενο αρθρο
Ξεκίνησαν οι Ακαδημίες του Γυμναστικού Συλλόγου με την παρουσία της Κορίνας Πολίτη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.