HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑτομικό πρωτάθλημα σκακιού Ν. Λευκάδας

Ατομικό πρωτάθλημα σκακιού Ν. Λευκάδας

Μέσα σε ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου, το Ατομικό Πρωτάθλημα Σκακιού που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λευκάδας. Μαθητές δημοτικών και γυμνασίων ολόκληρου του νομού είχαν τη ευκαιρία να αναμετρηθούν στο κορυφαίο πνευματικό παιχνίδι και να συντηρήσουν αυτή την πρωτοβουλία του Συλλόγου που τείνει να γίνει θεσμός.

Στα ….μετάλλια :

Στις κατηγορίες Α και Β Δημοτικού διακρίθηκαν οι Λαμπροπούλου Χρυσάνθη ,Κόντα Μυρτώ και Μάνα Τζέσιαν-που ισοβάθμησε με την Ακριβή Ζαβιτσάνου

Στην κατηγορία της Γ δημοτικού είχαμε κατά σειρά τους Παπαδόπουλο Παναγιώτη, Γεωργάκη Παύλο και Κατσή Οδυσσέα, Στην Δ δημοτικού διακρίθηκαν οι Ανδρέας Σταύρακας, Θοδωρής Κατσιπάνος και Ευαγγελία Λαμπροπούλου.

Στον όμιλο της Ε και Στ δημοτικού πρώτη νικήτρια η Φωτεινή Αρέθα με δεύτερο τον Μάκη Περδικάρη, τρίτο τον Νίκο Πολίτη και τέταρτη την Γεωργία Κούρτη.

Στον ενιαίο όμιλο γυμνασίων, την πρώτη θέση κατέλαβε η Πετρούλα Κευσίκογλου με δεύτερη τη Δήμητρα Φίλιππα και τρίτο τον Χρυσόστομο Γεωργάκη. Σε όλους τους συμμετέχοντες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.

Και οι φετινοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την αρωγή της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Μελισσίων Αττικής και της Σκακιστικής Ένωσης ‘Νικόπολη’ Πρέβεζας.

Προηγουμενο αρθρο
Σεμινάριο Εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπαίδευσης Διαχείριση Άγχους & Αλλαγών
Επομενο αρθρο
Ενημέρωση ανέργων και επιχειρήσεων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.