HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑυτή είναι η βίλα «Mystique» των 7.200.000 στη Λευκάδα

Αυτή είναι η βίλα «Mystique» των 7.200.000 στη Λευκάδα

Με μαγευτική θέα το Μεγανήσι, ιδιωτική αμμουδερή παραλία, σε οικόπεδο 6 στρεμμάτων! Ακόμα και στην Ελλάδα των 6.000 νησιών και νησίδων και των 15.000 χιλιομέτρων ακτογραμμής το να μπορεί κάποιος να χαίρεται μία ιδιωτική παραλία είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Πόσο μάλιστα όταν αυτή είναι αμμουδερή και βρέχεται από τα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου πελάγους. Αυτήν ακριβώς την απίθανη απόλαυση, εκτός των πολλών άλλων, προσφέρει μία από τις ωραιότερες βίλες της Λευκάδας αλλά και γενικότερα των Επτανήσων, που μάλιστα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με ένα φουσκωτό από το δημοφιλές -από τις εποχές του Ωνάση κιόλας- Νυδρί. Πρόκειται για ένα μοναδικής ομορφιάς ακίνητο, το «Mystique» όπως το ονομάζει το διεθνές μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty, το οποίο ουσιαστικά βρίσκεται πάνω στη λεπτή θαλάσσια λωρίδα μερικών εκατοντάδων μέτρων που χωρίζει τη Λευκάδα με το πανέμορφο Μεγανήσι των 1.000 κατοίκων και των μαγικών κολπίσκων που μόνο μέσω θαλάσσης μπορεί να απολαύσει κανείς.

Η βίλα «Mystique», χτισμένη αμφιθεατρικά σε ένα καταπράσινο λόφο από ελαιώνες και αιωνόβια κυπαρίσσια που καταλήγουν στη θάλασσα, είναι χτισμένη μόλις το 2017 σε ένα οικόπεδο-«φιλέτο» σχεδόν 6 στρεμμάτων, καταλαμβάνοντας μόλις τα 580 τετραγωνικά από αυτά και χαρίζοντας στον ιδιοκτήτη του τις μοναδικές απολαύσεις που παρέχουν οι αναρίθμητες ανέσεις των εξωτερικών της χώρων. Στην ουσία, πρόκειται για ένα πολυτελέστατο ακίνητο που αποτελείται από δύο κυρίως κτίρια, μίνιμαλ αισθητικής, στα οποία περιλαμβάνονται οι έξι κρεβατοκάμαρες της οικίας, όλες με εσωτερικά μπάνια και από τις οποίες ξεχωρίζουν οι δύο κύριες, στο δεύτερο επίπεδο, με ιδιωτικές βεράντες, κατάλευκες, ψηλοτάβανες, με σύγχρονη διακόσμηση, τεράστιες συρόμενες τζαμαρίες με θέα το Ιόνιο και με ξύλινες δοκούς να ντύνουν με μοναδικό τρόπο τα ταβάνια. Οι υπόλοιπες τέσσερις, εκτός του ότι παρέχουν τις ίδιες ανέσεις αλλά μικρότερους χώρους, έχουν επίσης άμεση πρόσβαση στις χαμηλότερου επιπέδου βεράντες, καθώς μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα το μέσα-έξω αποτελεί θέμα μερικών βημάτων.

Η «Mystique» όμως είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι φιλοξενούμενοι της, που μπορούν με μετατροπές να φτάσουν και τα 14-15 άτομα, να ζουν στο έπακρο το ελληνικό καλοκαίρι, καθώς διαθέτει όλες τις εξωτερικές ανέσεις ενός καλά οργανωμένου 5άστερου ξενοδοχείου, πέρα βέβαια από την πανέμορφη πισίνα υπερχείλισης των 12 μέτρων. Γύρω από αυτόν τον χώρο περιστρέφονται όλες οι καθημερινές δραστηριότητες των φιλοξενούμενων της «Mystique», καθώς εκτός από ξύλινο ντεκ για ηλιοθεραπεία, περιλαμβάνεται καθιστικό με πέτρινη επένδυση για να αντέχει τις υψηλές θερμοκρασίες, τεράστιος καναπές εξωτερικού χώρου, τραπεζαρία αλλά και μπάρμπεκιου. Στη βίλα όμως περιλαμβάνεται και ακόμα μία εξωτερική τραπεζαρία και καθιστικό, πανέμορφα, κάτω από ξύλινη πέργκολα, με απίστευτη θέα προς το Ιόνιο, που επίσης μπορούν να φιλοξενήσουν αρκετά άτομα.

Αυτό που πάντως κλέβει την παράσταση στη «Mystique» της Λευκάδας είναι ένα πέτρινο μονοπάτι που ξεκινά από τη βίλα και μέσα από έναν πανέμορφο κήπο καταλήγει στην ιδιωτική ακτή του οικοπέδου, η οποία εκτός από την απόλαυση της κολύμβησης στη θάλασσα που προσφέρει, διαθέτει ένα πανέμορφο καθιστικό για ηλιοθεραπεία αλλά και για ποτό, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με ασφάλεια ένα φουσκωτό έως 6,5 μέτρα, το οποίο μάλιστα πιθανά και να διατίθεται με την αγορά του ακινήτου. Ως προς το τελευταίο και αφού συμπληρώσουμε πως η βίλα διαθέτει ακόμα και γυμναστήριο, ιδιωτικό δρόμο για την πρόσβαση και τα τελειότερα συστήματα Air conditioning και WiFi, το μεσιτικό γραφείο της Sotheby’s International Realty την έχει στα προς πώληση ακίνητα της έναντι του ποσού των 7.200.000 ευρώ.

ΠΗΓΗ: activeman.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κινητοποίηση για την παραλία Μύλος στη πόλη της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Υιοθεσίες παιδιών από την Ελλάδα τη δεκαετία του 1950 – Η υπόθεση της Μαρίας Χέκινγκερ στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.