HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΑυτοί κατέθεσαν αίτηση για διοικητές στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Αυτοί κατέθεσαν αίτηση για διοικητές στο Νοσοκομείο Λευκάδας

Στην τελική ευθεία εισερχόμαστε για την επιλογή των νέων διοικήσεων των Νοσοκομείων.
Αρκετοί είναι αυτοί που έσπευσαν να καταθέσουν αίτηση ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων Διοικητών και Αναπληρωτών Διοικητών Νοσοκομείων της 6ης ΥΠΕ στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκουν και τα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου.

Η καταλυτική ημερομηνία για τις αιτήσεις ήταν η 19η Ιανουαρίου και ως απαραίτητο προσόν που πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος είναι το Πτυχίο ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή αντίστοιχο ισότιμο αναγνωρισμένο τίτλο του εξωτερικού. Φυσικά μια σειρά από επιπλέον προσόντα (υποτίθεται πως) θα συνεκτιμηθούν από την Επιτροπή για την επιλογή όπως διδακτορικός τίτλος σπουδών συναφής με τις υπηρεσίες υγείας, τη διοίκηση ή τα οικονομικά, μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών σχετικός με τη διοίκηση, οικονομικά και πληροφορική μονάδων υγείας ή άλλος συναφής τίτλος σπουδών στη διοίκηση και τα οικονομικά, τουλάχιστον καλή γνώση της Αγγλικής ή άλλης επίσημης γλώσσας της ΕΕ , προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα επί 5ετία τουλάχιστον, ή σχέση με τους Οργανισμούς Υγείας ως επαγγελματίας για μια 10ετία τουλάχιστον, επαγγελματική διαδρομή καθώς και η γενικότερη κοινωνική και επαγγελματική αναγνώρισή τους.
Η προσωπικότητα και οι δεξιότητες των υποψηφίων που απαιτούνται για τη θέση θα προκύψει από την προφορική συνέντευξη και τη δοκιμασία αυτοαξιολόγησης ενώ υπάρχει και ηλικιακό όριο, τα 65 έτη.
Η Υγειονομική Περιφέρεια απέστειλε τη λιστα στην αρμόδια Επιτροπή του Υπουργείο Υγείας, η
οποία αξιολογεί όλους τους υποψήφιους που έχουν περάσει θετικά την εξέταση της πληρότητας των στοιχείων που έχει κάνει η ΥΠΕ.

Για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Λευκάδας κατέθεσαν αίτηση οι: Λεωνίδας Βιτωράτος, Γεώργιος Κονιδάρης, Χρήστος Παπανδρέου, Σπυρίδων Καταγής και Βασίλειος Κώνστας.

Πληροφορίες απο: www.agrinionews.gr

Προηγουμενο αρθρο
1η συνάντηση πολιτιστικών σωματείων
Επομενο αρθρο
Αυτή είναι η περιοχή που ερευνούν οι πετρελαιάδες! Βάφτισαν το Ιόνιο σε Πατραϊκό Koplpo. Μας αφορά;

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.