HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΑυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στην αυλή σπιτιού

Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στην αυλή σπιτιού

Κατατρομοκρατήθηκαν οι ένοικοι του σπιτιού όταν είδαν αυτοκίνητο να προσγειώνεται στην αυλή του σπιτιού τους. Στο σπίτι διαμένουν οικογένειες με παιδιά. Η αυλή είναι γεμάτη παιδικά παιχνίδια. Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν, αναλογιζόμενοι τι θα είχε συμβεί αν την μοιραία ώρα βρισκόταν στον κήπο κάποιο παιδί.

Σήμερα το μεσημέρι αυτοκίνητο που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Καρυάς – Λευκάδας με κατεύθυνση την πόλη της Λευκάδας, ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε στην αυλή του παρακείμενου σπιτιού. Το σπίτι βρίσκεται στην ευθεία αμέσως μετά την τελευταία στροφή, σχεδόν 200 μέτρα πριν τον Βάρδα. Ο οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο.

Λίγη ώρα μετά το τροχαίο βρεθήκαμε στην περιοχή. Τόσο το σπίτι στην αυλή του οποίου προσγειώθηκε το αυτοκίνητο, όσο και δυο επόμενα, βρίσκονται σε καθημερινό κίνδυνο. Πρέπει άμεσα να τοποθετούν προστατευτικά εμπόδια κατά μήκος του δρόμου. Οι άνθρωποι κινδυνεύουν. Για τρίτη φορά φέτος το καλοκαίρι είδαν το χάρο με τα μάτια τους.

Προηγουμενο αρθρο
Εμφάνιση συγκροτημάτων 55ου Φεστιβάλ Φολκλόρ στο Ανοιχτό Θέατρο
Επομενο αρθρο
Προσεχείς εκδηλώσεις του Πνευματικού Κέντρου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.