HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑυτόν το δρόμο ανέλαβε να σουλουπώσει η Πυροσβεστική και δεν άρεσε στο Δήμο!

Αυτόν το δρόμο ανέλαβε να σουλουπώσει η Πυροσβεστική και δεν άρεσε στο Δήμο!

Στην κατάσταση που δείχνουν οι φωτογραφίες ήταν ο δρόμος μεταξύ της Πυροσβεστικής και του ΕΠΑΛ. Οι φωτογραφίες είναι δημοσιευμένες τον Σεπτέμβρη του 2014. Ήταν σ’ αύτη την κατάσταση τα τελευταία 2 χρόνια.

16

17

Όπως είχε αναφέρει σε άρθρο του ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, από το 2014 έκανε συνεχείς αναφορές στο Δήμο για την κατάσταση του δρόμου. Αυτή η κατάσταση δημιουργούσε επίσης προβλήματα στην προσβασιμότητα του κτιρίου της Πυροσβεστικής. Σ’ αυτό το δρόμο κολλούσαν συνέχεια τα οχήματα του Δήμου όταν πήγαιναν για να φορτώσουν νερό -εκεί υπάρχει υδροστόμιο. Εκεί κόλλησε και η σκούπα του Δήμου, την οποία ρυμούλκησε η Πυροσβεστική.

Αυτόν το δρόμο, με προσωπική εργασία των πυροσβεστών και με δικά της έξοδα πήρε την πρωτοβουλία να σουλουπώσει η Πυροσβεστική, ρίχνοντας τσιμέντο για να κλείσει τις λακκούβες, για να εισπράξει από το Δήμο μια αναίσχυντη απάντηση. Δες [ΕΔΩ].

152

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Δήμος τους εγκαλεί για την ενέργεια τους και δηλώνει πως δεν μπορεί να κατανοήσει ποιους λόγους εξυπηρετούσε η επέμβαση τους σε δημοτικό χώρο!

Αν οι άνθρωποι του Δήμου δεν μας πουλούν τρέλα, έχουν χάσει και την αίσθηση των πραγμάτων.

Προηγουμενο αρθρο
Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα είναι ανοιχτή η έκθεση ζωγραφικής του Θωμά Σβορώνου
Επομενο αρθρο
Γέμισε κόσμο η πλατεία στα εγκαίνια του Παγοδρόμιου

1 Σχόλιο

  1. kostaras
    20 Δεκεμβρίου 2016 at 12:41 — Απάντηση

    O δήμος θέλει να έχει την αποκλειστική δικαιοδοσία της παρανομίας. Εάν κάποιος δεν το πιστεύει να πάει στην Λυγιά στο Δρέπανο να δει πως μπάζωσαν την παραλία και διεύρυναν τον δρόμο μπροστά από την οικία Παπαδάτου, Σταμούλη και Δουβίτσα (ξύλινο σπίτι). Τον μπάζωσαν χειμώνα…. και ”νύχτα” !!! Εύγε κε. Δήμαρχε !!!

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.