HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑφίξεις των ομάδων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Λευκάδα για το Final Four

Αφίξεις των ομάδων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στη Λευκάδα για το Final Four

Η πρώτη αποστολή που έφτασε στο IONΑIN BLUE για το FINAL FOUR του μπάσκετ που θα γίνει στη Λευκάδα, ήταν αυτή του ΠΑΟΚ, που αφίχθει στο ξενοδοχείο λίγο μετά τις 21.00, στις (16/3), με την διεύθυνση του ξενοδοχείο να τη υποδέχεται στην πόρτα.

Ο δικέφαλος του βορρά ήρθε με τη συνοδεία αστυνομικής δύναμης, που τους παρέλαβε στη γέφυρα της Λευκάδας, με τις παίχτριες να είναι ιδιαίτερα ευδιάθετες και αμέσως μετα το check in, κατευθήνθηκαν στο χώρο του εστιατορίου, όπου θα είχαν το προγραμματισμένο δείπνο τους.

10

11

14

12

13

Λίγο μετά της 9.30μμ στις (16/3), αφίχθει στο ΙΟΝΙΑΝ BLUE η απόστολή του Ολυμπιακού για το Final Four μπάσκετ γυναικών που θα γίνει στη Λευκάδα συνοδευόμενη από άνδρες της αστυνομίας που τους παρέλαβαν στη γέφυρα της Λευκάδας.

Ηταν η δεύτερη και πολυμελή αποστολή που έφτασε για τη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ θα γίνει στη Λευκάδα το τριήμερο που έρχεται(18-20/3), μετά την αποστολή του ΠΑΟΚ, με την διεύθυνση του ξενοδοχείου να την υποδέχεται.

Μετά το check in που έκαναν οι παίχτριες καθώς και το προπονητικό τιμ, κατευθήνθηκαν στα δωμάτιά τους, ενώ λίγο αργότερα όλη η αποστολή θα δειπνούσε στο ξενοδοχείο.

15

16

17

18

19

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συνάντηση Δημάρχου Λευκάδας και Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου με την Ένωση Ξενοδόχων
Επομενο αρθρο
Κάλεσμα για την εκδήλωση του ΕΚ Λευκάδας με θέμα το Ασφαλιστικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.