HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΑφετηρία η Λευκάδα για την ανάδειξη των προϊόντων μας

Αφετηρία η Λευκάδα για την ανάδειξη των προϊόντων μας

Περίοπτη θέση θα κατέχουν από τη νέα χρονιά τα τοπικά προϊόντα των Ιονίων Νήσων. Με πρωτοβουλία των Επιμελητηρίων ξεκίνησε η καταγραφή τους, και των Φορέων, που τα διαχειρίζονται και στόχος είναι να τεθούν στην πρώτη γραμμή του επιχειρείν με τη συνδρομή και του τουρισμού.

Ένα όνειρο πολλών ετών για όλα τα νησιά του Ιονίου που ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί με τη δημιουργία ακόμη μεγαλύτερης εξωστρέφειας και προβολής. Δεν θα αρκεστούν απλά και μόνο στη διασύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα αλλά θα πάνε και ένα βήμα παραπάνω, στην τυποποίηση. Μόλις, δε, ολοκληρωθεί η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη Έκθεση στην Λευκάδα.

Μια πρωτοβουλία που πάρθηκε στα πλαίσια της συνάντησης που έγινε στην Κέρκυρα για την σημασία της Μακροπεριφερειακής Στρατηγικής Αδριατικής-Ιονίου και το ρόλο που μπορούν να διαδραματίσουν τα Επιμελητήρια μέσα σε αυτή.

Πηγή: imerazante.gr

Προηγουμενο αρθρο
Κέντρο Πρόληψης και Χριστουγεννιάτικο Παζάρι 2ου Δημοτικού
Επομενο αρθρο
Φιλανθρωπική Βραδιά για την Ενίσχυση του Γηροκομείου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.