HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑφιέρωμα στο Έπος του ’40 – «Παζάρι Βιβλίου» – από το Κέντρο Νεότητας Μητρόπολης

Αφιέρωμα στο Έπος του ’40 – «Παζάρι Βιβλίου» – από το Κέντρο Νεότητας Μητρόπολης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αφιέρωμα στο Έπος του ‘40

Την ερχόμενη Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014 στον, πάντα φιλόξενο, χώρο της «Καταφυγής» (οδ. Μεγανησίου 5, κοντά στην Κεντρική πλατεία –πρώην Ν.Ε.Λ.Ε. ή παλιά Μητρόπολη) θα πραγματοποιηθεί για χάρη των παιδιών που συμμετέχουν στις Παιδικές και Νεανικές Συντροφιές των Ενοριών μας μικρό εορταστικό αφιέρωμα στο Έπος του 1940!

Θα περιλαμβάνει προβολές και δημιουργικές δραστηριότητες, με τη φροντίδα των εθελοντών που στελεχώνουν το νεανικό έργο της τοπικής μας Εκκλησίας.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 11.30 π.μ. μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι!

Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή όμως και σε παιδιά ηλικίας 4 -14 ετών (χωρισμένα σε ομάδες), που δεν συμμετέχουν στις Παιδικές μας Συντροφιές, θα ήθελαν όμως να συμμετάσχουν σε ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα!

+Σ_Η+¦+φ_Β_Κ+-+- _Δ_Ε+¬ +Ι_Α+¬_Γ _Ε+¬_Ζ 40_26.10.2014_+-_Η+ψ_Δ+--page1

line2

«Παζάρι Βιβλίου» μετά την παρέλαση για την ενίσχυση του Κέντρου Νεότητας!

Την ερχόμενη Τρίτη, 28 Οκτωβρίου 2014, μετά τη λήξη της παρέλασης και στην πλατεία της Παραλίας, στην πόλη της Λευκάδας το «Κέντρο Νεότητας» της Ι. Μητροπόλεώς μας διοργανώνει «Παζάρι Βιβλίου» σε προσιτές τιμές (από 1 ευρώ!) για την ενίσχυση των πολυδιάστατων σκοπών του.

Η Έκθεση οργανώνεται από νέους ανθρώπους, συνεργάτες του Κέντρου και τα βιβλία που θα διατεθούν προέρχονται από προσφορές ιδιωτών που ανταποκρίθηκαν στην πρόσφατη έκκλησή μας και προσέφεραν βιβλία που έχουν διαβάσει ή δεν χρειάζονται πλέον, συμβάλοντας έτσι στην αδιάκοπη συνέχιση του νεανικού έργου, που η τοπική μας Εκκλησία συντελεί με την ευλογία και την παρότρυνση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου.

Προσφορές βιβλίων θα γίνονται δεκτές και στη διάρκεια της Έκθεσης.
Όσοι προμηθευθούν έστω και ένα βιβλίο, ας είναι βέβαιοι ότι η προσφορά τους πιάνει τόπο και μεταφράζεται σε ποικίλες δράσεις, που παρέχουν χαρά και ωφέλεια στους νέους του τόπου μας!

Λευκάδα, 24 Οκτωβρίου 2014

Από το Κέντρο Νεότητας της Ι. Μ. Λευκάδος και Ιθάκης

Παζάρι βιβλίου_28.10.2014_αφίσα-page-001

Προηγουμενο αρθρο
Ισχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Γιορτή Πανελλαδικού Ταυτόχρονου Δημόσιου Θηλασμού

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.