HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΒελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Ηγούμενου της μονής Φανερωμένης π. Νικηφόρου

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Ηγούμενου της μονής Φανερωμένης π. Νικηφόρου

Πολλοί Λευκαδίτες βρέθηκαν χτες το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, για να σταθούν δίπλα στον ηγούμενο της μονής Φανερωμένης π. Νικηφόρο, αλλά και να πληροφορηθούν από πρώτο χέρι για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η κατάσταση της υγείας του βαίνει βελτιούμενη. Έχει πλήρη επαφή με το περιβάλλον, σηκώνεται από το κρεβάτι και αυτοεξυπηρετείται. Συνεχίζει βεβαίως να υποβάλλεται σε φαρμακευτική αγωγή και σε εξετάσεις, που κρίνονται απαραίτητες, προκειμένου να σχηματιστεί πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.

Ο π. Νικηφόρος, την Δευτέρα το απόγευμα και ενώ ανέβαινε προς το μοναστήρι οδηγώντας, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σταμάτησε στη άκρη του δρόμου κοντά στο σχολείο του Φρυνίου  και πριν χάσει τις αισθήσεις του, τηλεφωνησε  στο μοναστήρι.   Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκάδας και από εκεί διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Προηγουμενο αρθρο
Βράβευση μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς «Μικρός Ευκλείδης» και «Θαλής»
Επομενο αρθρο
Τηλυκράτης - Α.Ε Λευκίμμης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.