HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΒιογραφικά και φωτογραφίες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα

Βιογραφικά και φωτογραφίες υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Λευκάδα

Βιογραφικό σημείωμα της Δάφνης– Αικατερίνης Σφέτσα

50Γεννήθηκε το 1984 στην Αθήνα από Λευκαδίτες γονείς, τη Στέλλα Σταματέλου και τον Στράτο Σφέτσα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Εργάστηκε για πέντε χρόνια στην εφημερίδα “Η ΑΥΓΗ” ως πολιτική συντάκτρια και στη συνέχεια απασχολήθηκε στον τομέα της πολιτικής επικοινωνίας. Σήμερα, εργάζεται σε εταιρία συμβούλων στρατηγικής διαχείρισης, στο δίκτυο συνεργασιών της οποίας περιλαμβάνεται ο Δήμος Λευκάδας.

Οργανωμένη στη Νεολαία Συνασπισμού από τα φοιτητικά της χρόνια, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών της Σχολής της. Συμμετείχε σε συλλογικά όργανα της Νεολαίας και του κόμματος, ενώ, μεταξύ άλλων, ήταν υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις βουλευτικές εκλογές του 2009. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθήνας (ΕΣΗΕΑ.)

Βιογραφικό σημείωμα του Σταύρου Γρηγόρη

51Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1954. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετά την αποφοίτησή του υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία και στη συνέχεια ως Αγροτικός Ιατρός. Ειδικεύτηκε στην Παθολογία στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Παθολογικής Φυσιολογίας στην Αθήνα και το 1990 έλαβε το Διδακτορικό του Δίπλωμα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Έχει λάβει μέρος σε πολλά Συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το 2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Λευκάδας. Επί 12 χρόνια μετέχει στο Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Λευκάδας, τα δε 3 τελευταία ως Πρόεδρος. Το 2014 εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην οποία είναι και τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Είναι παντρεμένος με τη Φαρμακοποιό Βασιλική Προκόπη και έχουν ένα γιό, το Γιώργο, Μηχανολόγο-Αεροναυπηγό Μηχανικό.

Βιογραφικό σημείωμα του Χρήστου Παπαδόπουλου

52Γεννήθηκε στη Λευκάδα το 1956.Σπούδασε στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π.. Εργάστηκε σαν μηχανικός στο Δήμο Λευκάδας και σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας.

Συμμετοχή στα κοινά:
Μέλος του Δ. Σ. και πρόεδρος του συλλόγου Λευκαδίων φοιτητών “Άγγελος Σικελιανός”.
Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Λευκάδας, εκπρόσωπός του στο Σύνδεσμο Ύδρευσης Λευκάδας (1991-94).
Αντιδήμαρχος Δήμου Λευκάδας. Αναπληρωτής νομαρχιακός σύμβουλος από το Δ.Λ. (1991-92).
Πρόεδρος της ΤΕΔΚ (Τοπική Ένωση Δήμων Κοινοτήτων) νομού Λευκάδας (1991-94) και εκπρόσωπός της στη Γ.Σ της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.
Εκπρόσωπος της ΤΕΔΚ στην επιτροπή παρακολούθησης του ΠΕΠ Ιονίων.
Ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ, της Οικολογικής Πρωτοβουλίας Λευκάδας και των συλλόγων γονέων Α.ΜΕ.Α στη Λευκάδα.
Υποψήφιος νομάρχης(1994,1998) και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (2004, 2007, 2009) στη Λευκάδα.
Ιδρυτικό μέλος της Ν.Ε. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, διατέλεσε κατά καιρούς γραμματέας του καθώς και συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από το ιδρυτικό συνέδριο του 2013.
Είναι συντονιστής της Περιφερειακής Επιτροπής Ιονίων του ΣΥΡΙΖΑ και συμμετείχε ενεργά στην επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Ιονίων στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές το Μάιο του 2014.

Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο Αγγελική Ψάιλα και έχουν δύο παιδιά ,τη Χριστίνα, φοιτήτρια της Ιατρικής και τον Ευάγγελο-Ερρίκο, μαθητή του ΕΕΕΕΚ Λευκάδας.

Προηγουμενο αρθρο
Οι 54 ώρες που συγκλόνισαν τη Γαλλία: 20 νεκροί και μια χώρα σε σοκ
Επομενο αρθρο
Ηλεκτρονικός Σύμβουλος Ψήφου για τις Εκλογές 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.